Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Cruise a Holmesová: Medové týždne s vodcom scientológov

Takto trávia romantické chvíle?Tom Cruise s manželkou Katie a Davidom Miscavigom... Zobraziť galériu (9)
Takto trávia romantické chvíle?Tom Cruise s manželkou Katie a Davidom Miscavigom...

MALE - Ani počas medových týždňov nie sú sami! Novomanželia Tom Cruise (44) a Katie Holmes (27) odleteli v nedeľu z Talianska užiť si romantiku na ostrovy Maldivy vo Francúzskej Polynézii. Takto trávia romantické chvíle?Tom Cruise s manželkou Katie a Davidom Miscavigom...

Do tropického raja ich sprevádzal vodca scientologickej cirkvi David Miscavige (46). Prečo sa Tom bez tohto muža nezaobíde ani počas najintímnejších chvíľ?

Tom Cruise je azda najznámejší prívrženec scientologickej cirkvi. Jeho presvedčenie hraničí často s fanatizmom. Už sobotný sobáš najsledovanejšieho hollywoodskeho párika v talianskom Bracciane prebiehal podľa prísnych rituálov scientologickej cirkvi.

Manželov zosobášil scientologický kňaz a Tomov svadobný svedok bol práve David Miscavige - jeho dlhoročný priateľ a nástupca zakladateľa scientologickej cirkvi Rona L. Hubbarda. Od jeho smrti v roku 1986 je Miscavige hlavou celosvetovej siete scientológov.

Ako informoval britský denník Mirror, tento muž sedel aj na palube súkromného lietadla, ktorým mladomanželia odleteli v ústrety sladkým medovým týždňom.
Starostka Bracciana: Čestné občianstvo si nezaslúžia!

BRACCIANO - Novomanželia Cruisovci nezanechali dobrý dojem u obyvateľov talianskeho mestečka Bracciano, kde sa v sobotu sobášili. Tom a Katie sa odmietli verejne ospravedlniť za problémy, ktoré vyvolal i. „Celé mestečko sa pre nich obetovalo, dobrovoľníci pracovali celý deň, uzatvorila sa doprava. Obyvatelia znášali veľmi trpezlivo všetky nepríjemnosti. Bolo by od mladomanželov pekné, keby sa ukázali aspoň na malú chvíľu - možno len zakývali z okna či balkóna,“ odôvodnila starostka Bracciana Patrizia Riccioni svoje rozčarovanie nad hollywoodskym párikom. A to pôvodne plánovala Tomovi a Katie udeliť čestné občianstvo v mestečku, ale svoj názor rýchlo zmenila. „Nezaslúžia si ho,“ uzatvorila Riccioni.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu