Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veteráni z Dallasu: Džejár chradne, Bobby a Sue Ellen bodovali!

Linda Gray, Patrick Duffy (vľavo) a Larry Hagman (vpravo) Zobraziť galériu (4)
Linda Gray, Patrick Duffy (vľavo) a Larry Hagman (vpravo)

LOS ANGELES – Opäť spolu ako za starých čias! S natáčaním nových častí populárneho seriálu Dallas sa do diváckeho povedomia znovu dostávajú jeho najväčšie hviezdy. Po toľkých rokoch však prešli viditeľnou zmenou. Zatiaľ čo Sue Ellen a Bobbymu pribúdajú iba vrásky, Džejár je kvôli boju s rakovinou čoraz pochudnutejší.

S televíznym svetom stále držia krok! Odkedy sa hrdinovia seriálu Dallas po prvýkrát objavili na obrazovkách, ubehli už viac než tri desaťročia. Napriek tomu sa však hlavní protagonisti stále tešia mimoriadnej obľube. Uplynulú noc sa bok po boku objavili na jednom pódiu a užívali si pozornosť ako za niekdajšej slávy.

Linda Gray (71), Patrick Duffy (62) a Larry Hagman (80) v závere uplynulého týždňa oživili 18. ročník udeľovania cien Screen Actors Guild Awards. Spoločnými silami vyhlásili víťazov v kategórii Najlepšie seriálové obsadenie. Cena poputovala hviezdam série s názvom Boardwalk Empire, ktorú vysiela televízny kanál HBO.

Hoci Linda stvárňujúca Sue Ellen už oslávila sedemdesiatku, počas slávnostného večera zažiarila v bielej róbe. Stopy starnutia na pokožke by síce skrývala márne, v tvári však pôsobila mimoriadne sviežo. Rovnako dobre vyzeral Patrick alias Bobby, ktorému sivé vlasy a pribúdajúce vrásky na šarme neuberajú.

Miernym prekvapením sa stal práve osemdesiatnik Larry známy ako Džejár. Ten sa v minulom štvrťroku médiám priznal, že sa zotavuje z rakoviny. Napriek tomu, že má ísť o liečiteľnú formu, si však ochorenie očividne pýta svoju daň. Larry viditeľne schudol a má prepadnuté líca. Úsmev na jeho tvári, našťastie, prezrádza, že nádej na úplné uzdravenie zatiaľ nestratil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu