Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gay porno na zasadaní: Politička ukázala kolegom homosexuálny sex!

ilustračné foto
ilustračné foto

PRAHA - Na zastupiteľstve Prahy 1 sa premietali erotické snímky. Obrázkami súložiacich mužov so začiernenými intímnymi partiami chcela poslankyňa Kateřina Klasnová (VV) poukázať na podnik, ktorý v priestoroch patriacich mestskej časti prevádzkuje saunu a posilňovňu pre homosexuálov. Podľa Klasnovej Sauna Babylonia v Martinskej ulici v skutočnosti gayom ponúka sexuálne služby, a preto by jej malo vedenie zmluvu vypovedať.

Klasnová na vec upozornila pri interpeláciách starostu. V nájomných zmluvách na mestské nebytové priestory je podľa nej uvedené, že v nich nesmú ponúkať sexuálne služby. Aj keď sa podnik oficiálne vydáva za saunu, posilňovňu a bar, v skutočnosti v ňom ide podľa Klasnovej o sex.

Aby svoje slová doložila, nechala zástupcom premietnuť na obrazovku fotografie mužov v sexuálnych pozíciách. "To podstatné som, bohužiaľ, začiernila," okomentovala obrázky Klasnová. Premietanie vyvolalo u poslancov veselosť. "Ospravedlňujem sa, ak som niekoho šokovala," dodala zástupkyňa.

Nad premietnutými obrázkami sa pozastavil starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký (TOP 09), na zasadnutie zastupiteľstva podľa neho nepatria. Povedal, že radnica už do podniku poslala kontrolu. "Obrázky, ktoré ste tu premietala, tam nezistila," podotkol. To neznamená, že Klasnová nemá pravdu, dodal. Sľúbil preto zorganizovať novú kontrolu, ktorá by mala pochybnosti vyvrátiť.

Sauna má podľa svojich webových stránok otvorené od 14:00 do 03:00. Návštevníkom okrem sauny a posilňovne ponúka relaxačné kabínky, "priestrannú odpočiváreň s videom" a bar "k príjemnému posedeniu s priateľmi alebo nadviazaniu nových známostí". Mladí muži do 23 rokov majú zľavu na vstupnom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu