Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známe tváre nášho šoubiznisu: Milujú týchto cudzincov!

Známe tváre nášho šoubiznisu sa zamilovali do cudzincov. Zobraziť galériu (11)
Známe tváre nášho šoubiznisu sa zamilovali do cudzincov.

BRATISLAVA – Stavili na exotiku! Zatiaľ čo si modelka Andrea Verešová (30) a moderátorka Zuzana Belohorcová (35) našli partnerov v susedných Čechách, iné známe tváre nášho šoubiznisu išli za láskou oveľa ďalej. Prinášame vám zoznam párov, ktoré majú cudzokrajnú príchuť!

Známe tváre nášho šoubiznisu:
Zobraziť galériu (11)

Jozef Poláček a Glenda Lopez

Láska ako hrom! Hoci sa známy producent so zvodnou Kubánkou spoznal len nedávno, stihli sa už zosobášiť a čakajú aj bábätko. Jopo svoju vyvolenú Glendu spoznal prostredníctvom sociálnej siete. Keď sa s ňou počas dovolenky na Kube stretol aj osobne, zamiloval sa až po uši. Rovnako to cítila aj mladá flautistka. Kvôli svojej láske trávi momentálne čas na Slovensku.

Známe tváre nášho šoubiznisu:
Zobraziť galériu (11)

Vera Wisterová a Jeremy

Láska v tajnosti! Moderátorka sa za Američana vydala koncom minulého roka. Svoje áno si povedali v ďalekom Izraeli a len v úzkom okruhu rodiny a priateľov. Niet pochýb, že budovanie rodinky vzali Vera a Jeremy celkom vážne. Wisterová je momentálne v piatom mesiaci tehotenstva a jej manžel bude čoskoro hrdým oteckom.

Známe tváre nášho šoubiznisu:
Zobraziť galériu (11)

Aneta Parišková a Mark Sedlmair

Láska z výťahu! Moderátorka jojkárskeho spravodajstva sa s kanadským podnikateľom spoznala v pražskom hoteli. Mark sa do plavovlásky zamiloval a momentálne žijú spoločne v rodinnom domčeku aj s Anetiným synom z prvého manželstva – Danielom. Parišková však musela o svoju lásku bojovať. Práve bývalý manžel jej robil problémy s rozvodom a hrozilo, že bude podľa zákona otcom aj dieťaťa, ktoré moderátorka čaká s Markom. Nakoniec sa však rozviedli a Aneta v priebehu niekoľkých dní povedala svoje „áno“ Markovi. Ich bábätko by malo prísť na svet už čoskoro.

Známe tváre nášho šoubiznisu:
Zobraziť galériu (11)

Dorota Nvotová a Johny Rowett

Láska doma, aj za hranicami! Herečka a speváčka už pár rokov žije striedavo na Slovensku a v Nepále. Spoločnosť jej neustále robí jej priateľ Johny, ktorý pochádza z Anglicka. Obaja si tak užívajú netradičný spôsob života, ktorý k Himalájam neodmysliteľne patrí.

Známe tváre nášho šoubiznisu:
Zobraziť galériu (11)

Juraj Bača a Jeanne

Láska zo života, nie z reality šou! Aj keď si bývalý kajakár hľadal partnerku v jojkárskom programe Vyvolená, vhodnú ženu si tam nenašiel. Atribúty dokonalej manželky pre neho spĺňala Američanka s európskymi koreňmi Jeanne. Manželia sa momentálne tešia z nového prírastku v rodine. Len pred pár dňami sa im totiž narodil synček Samuel.

Známe tváre nášho šoubiznisu:
Zobraziť galériu (11)

Jana Kirschner a Eddie Stevens

Láska hudobníkov! Speváčka Jana Kirschner už viac ako rok tvorí pár s hudobníkom anglického pôvodu. Dokopy ich dala práca, keď pripravovali jeden z Janiných albumov. Najnovšie ich spája aj malička dcérka Matilda, ktorá sa narodila začiatkom marca tohto roku.

Známe tváre nášho šoubiznisu:
Zobraziť galériu (11)

Adriana Sklenaříková a Christian Karembeu     

Láska s nešťastným koncom! Manželstvo krásnej modelky a úspešného športovca trvalo trinásť rokov. Začiatkom marca sa na verejnosť dostala informácia, že manželia žijú oddelene. Hlavným dôvodom krachu ich vzťahu boli údajne rozdielne názory na život. Kým Adriana túžila po stabilite, Christian sa naopak rozbehol opačným smerom. Rozvod ich manželstva je momentálne na spadnutie.

Známe tváre nášho šoubiznisu:
Zobraziť galériu (11)

Roman Luknár a Lola

Láska so všetkým, čo k tomu patrí! Herec a rodáčka zo Španielska sú už manželmi niekoľko rokov. Spoločne vychovávajú synov Janka a Lejka. Celá rodina žila istý čas v Španielsku, pred viac ako dvoma rokmi sa však rozhodli skúsiť to na Slovensku. Zrejme s tým súvisia aj pracovné ponuky, ktoré Roman dostal. Jeho žena Lola si však nemohla nájsť zamestnanie a tak sa vrátila do Madridu. Momentálne žijú na striedačku raz v Bratislave, inokedy v Španielsku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu