Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sylvester Stallone: Doma vládne tvrdou rukou

Sylvester Stallone Zobraziť galériu (7)
Sylvester Stallone

LOS ANGELES - Filmový silák Rocky si vie spraviť poriadok aj doma. Niekedy až prehnane starostlivý ocko Sly naordinoval svojim trom dcérkam - Sophii (10), Sistine (8) a Scarlett (4) - prísny domáci režim. Pokračovanie ak čného filmu Rocky nakrútil podľa vlastných slov hlavne preto, aby im ukázal, že ešte stále je riadny tvrďas. So svojimi dievčatami sa popýšil aj na filmovom plátne.

V televízii môžu pozerať len náučné programy a aj to len jeden a pol hodiny denne. Cenzuruje im aj časopisy, pretože nechce, aby z nich vyrástli rozmaznané hollywoodske slečinky, ktoré majú plnú hlavu slávy. „Trávim s nimi veľa času pri čítaní časopisov, ktoré majú rady, pretože viem, že vyrastajú v kultúre posadnutej celebritami.“ Každý večer zasadne celá rodina k stolu a Sly dohliada, aby dievčatá poctivo vyprázdnili svoje taniere. Prísne dodržiava aj večierku. Po jedle ich odprevadí do postieľok, prečíta im rozprávku a dá bozk na dobrú noc. Každé ráno, kým idú do školy, musia dievčatá precvičovať čítanie. „Nemôžem s nimi každý deň sedieť a počúvať ich, ako čítajú, tak im rozdám diktafóny, aby ma neoklamali. Nenávidia ma za to, ale funguje to. Vždy im poviem, že jedného dňa sa mi za to poďakujú.“

Sly priznáva, že občas to s výchovou preženie, čo mu vyčíta aj manželka Jennifer (38): „Hovorí, že som príliš prísny a veľmi ich strážim, ale neviem si pomôcť.“ Prehnaná starostlivosť určite súvisí s hercovým ťažkým detstvom. Sly bol problémové dieťa, na ktoré rodičia nemali veľa času. V šesťdesiatke boxeri už dávno zavesili svoje rukavice na klinec. No Sly sa rozhodol ešte raz vrátiť k svojej slávnej úlohe Rockyho Balboa. Vo filme Rocky IV, ktorý bude mať svetovú premiéru v decembri, si zahrali aj jeho dcérky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu