Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Náhradníčka Karin Haydu zahviezdila na ľade

Karin Haydu Zobraziť galériu (2)
Karin Haydu

BRATISLAVA - Ukázala zopár krasokorčuliarskych kúskov a postúpila vyššie! Jojkárska moderátorka Karin Haydu (29) prišla, predviedla svoje ľadové umenie, všetkých presvedčila o svojom talente na korčuliach a Jojka sa rozhodla okamžite konať. Tmavovláske ponúkla miesto vo finálovej zostave pripravovanej šou Hviezdy na ľade a miesto náhradníčky prepustila mamička dvojročnej Vanessky herečke Gabike Csinovej (26).

Moderátorka Karin Haydu všetkých poriadne prekvapila, keď vstúpila na ľadovú plochu a predviedla mlynské kolo. S ladnosťou a istotou ukázala svoje krasokorčuliarske umenie a vyfúkla flek v šou Hviezdy na ľade finalistke Gabike Csinovej. Tá totiž na korčuliach pohorela a radšej prijala ponuku na doskách jedného z viedenských divadiel. Hviezdou na ľade síce zostane, no len ako náhradníčka. "S Gabikou sme sa dohodli, že aj pre jej pracovné povinnosti ju nahradí Karin, ktorá je na ľade ako ryba vo vode," povedal hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth.

Okrem miestenky vo finálovej štrnástke si čiernovlasá moderátorka polepší aj finančne. Veď ako náhradníčka mala zinkasovať "len" 10-tisíc týždenne a teraz jej na konto pribudne raz toľko. "Keď sa mi naskytla takáto príležitosť, neváhala som. Korčuľovanie ma chytilo a celkom mi to ide, a hlavne ma to baví," povedala šťastná Karin. Ako prijala rozhodnutie Jojky herečka Gabika Csinová, sa Novému Času do uzávierky nepodarilo zistiť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu