Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rýchla farebná tlačiareň len za 11.870 Sk + DPH

Zobraziť galériu (4)

Tlačiareň Oki C3200 dobre využijú jednotlivci aj menšie kancelárie. Vyniká kvalitnou a rýchlou tlačou - 12 farebných a 20 čiernobielych str./min. Verné farby a lacná prevádzka sú dôvody, prečo čoraz viac firiem využíva farebné tlačiarne na svoju lepšiu prezentáciu.

Ak premýšľate o výmene vašej čiernobielej tlačiarne, zvážte nákup tzv. tlačiarne 2 v 1. Ide o farebnú tlačiareň s výbornou možnosťou čiernobielej tlače, ktorá je spravidla rýchlejšia a lacnejšia než na starších laserových tlačiarňach.

Rýchla farebná tlačiareň len
Zobraziť galériu (4)
Navyše máte možnosť tlačiť kvalitné farebné materiály, ako sú prezentácie, prospektové listy či vizitky. Často ide o materiály, ktoré sa doposiaľ neekonomicky zadávali tlačiť mimo firmy. S Oki ich máte vytlačené za chvíľku, lacno a presne v počte, ktorý potrebujete.

Rýchla farebná tlačiareň len
Zobraziť galériu (4)
Ak budete chcieť kvalitne vytlačiť fotografie, tlačiareň ponúka funkciu PhotoEnhance, čo je fotorežim určený pre tlač fotografií na bežný kancelársky papier. Získate tak možnosť tlače cenovo dostupných fotografií. Keď pred niekoľkými rokmi začali firmy používať farebné tlačiarne pre zlepšenie tlačenej komunikácie, stáli niekoľko desiatok tisíc korún. Dnes, keď cena farebných tlačiarní prelomila hranicu 15.000 Sk, sú konečne dostupné aj malým firmám.

Rýchla farebná tlačiareň len
Zobraziť galériu (4)
V porovnaní s konkurenciou znamená Oki C3200 skvelú voľbu - je rýchla, vyznačuje sa nízkymi nákladmi na prevádzku a navyše je jednopriechodová, čo umožňuje lepšiu prácu s papierom, tlač na média s vyššou gramážou a dokonca aj výrobu až 1,2 m dlhých transparentov, ktoré nachádzajú uplatnenie napríklad v maloobchode a v školách. C3200 je kvalitná a univerzálna farebná tlačiareň, určená najmä pre menšie kancelárie.

Viac sa o tlačiarni Oki C3200 dozviete TU>>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu