Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Záhorácke pekárne utŕžili vlani 44 mil. Sk

BRATISLAVA - Záhorácke pekárne a cukrárne, a.s., Malacky utŕžili vlani za predaj vlastných výrobkov a služieb 43,8 mil. Sk. Výroba spoločnosti dosiahla v uplynulom roku vo finančnom vyjadrení hodnotu 45,1 mil. Sk, pričom výrobná spotreba dosiahla 28,9 mil. Sk.

Pridanú hodnotu vygenerovala firma vo výške 16,3 mil. Sk. Ako ďalej vyplýva z informácií zverejnených spoločnosťou vlaňajší zisk v objeme 11 tis. Sk, plánuje firma v tomto roku zvýšiť na 350 tis. Sk. Na nízkom vlaňajšom zisku sa podieľala najmä strata z finančnej činnosti podniku vo výške 600 tis. Sk.

Majetok pekární dosiahol ku koncu roka 2004 hodnotu 41 mil. Sk, z toho tvoril neobežný majetok 28 mil. Sk. Na jeho krytí majetku spoločnosti sa podieľali vlastné zdroje v objeme 29 mil. Sk. Záväzky evidovala firma v sledovanom období vo výške 11,8 mil. Sk.

Bankové úvery a výpomoci Záhorácke pekárne a cukrárne ku koncu decembra 2004 nečerpali. Základné imanie spoločnosti je 42,4 mil. Sk. Záhorácke pekárne a cukrárne vznikli v roku 1992 a hlavnou náplňou ich činnosti je výroba pekárskych a cukrárskych výrobkov a doplnkového potravinárskeho sortimentu pre rýchle občerstvenie. Podnik výrobky tiež balí a okrem distribúcie ich predáva aj vo vlastných predajniach.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu