Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ponuka, ktorá sa neodmieta...

Wüstenrot
Wüstenrot (Zdroj: Profimedia)

Ak dvaja, resp. traja robia to isté, nie je to to isté! Ani stavebné sporiteľne nie sú výnimka. Na Slovensku pôsobia tri. Východiskové podmienky majú v podstate rovnaké – riadia sa rovnakým zákonom o bankách, rovnakým zákonom o stavebnom sporení aj štátom stanovená max. prémia, ktorú môžu klienti získať, je rovnaká. A napriek tomu, nie je celkom jedno, kde si stavebné sporenie uzavriete.

Wüstenrot stavebná sporiteľňa sa svojou produktovou ponukou jednoznačne vymyká z priemeru. Má najširšiu ponuku spomedzi stavebných sporiteľní a viaceré špecifiká, ktoré by ste u konkurencie hľadali márne. Navyše, práve teraz prichádza s ponukou, ktorá sa neodmieta...

Poznáte to, niečo kupujete a neviete si vybrať. Na jednom vám vyhovuje to, na inom tamto. Vy by ste však chceli viaceré pozitíva v jednom „balení“. Nestáva sa to často, no občas môžete mať šťastie...
V závere roka, keď zvykneme obdarovávať tých, ktorých si vážime a sú pre nás dôležití, pripravila aj Wüstenrot stavebná sporiteľňa „darček“ pre svojich klientov. Spojila hlavné prednosti svojej produktovej ponuky a vďaka tomu môžete do konca roka 2009 získať 3 hlavné výhody najvýnosnejších a najžiadanejších produktov v jednom – v RODINNOM SPORENÍ ISTOTA.

1) Stavebné sporenie s najvyšším úrokovým bonusom
So sporením ISTOTA získa jednotlivec i celá rodina k 2% vkladovému úroku a 12,5% štátnej prémii ešte aj extra úrokový bonus až do výšky 4%. Výnos 2% + 12,5% máte istý, a o koľko môže byť ešte vyšší, závisí hlavne od vás, presnejšie od vašich vkladov. Tie nie sú povinné v nejakej predpísanej výške, no čím vyššie vklady v roku 2009 zrealizujete, tým vyšší bude výnos.

  • 100% ochrana vkladov je samozrejmosťou, a k tomu atraktívne a garantované úrokové bonusy

Zhodnotenie vkladov vo Wüstenrot stavebnej sporiteľni, SPORENIE ISTOTA

 súčet vkladov v r. 2009

štandardný úrok

štátna prémia

úrokový bonus

       0 – 999 €

2% p.a.      +

12,50%

 

 1 000 – 1 999 €

2% p.a.      +

12,5%       +

2%

 2 000 – 2 999 €

2% p.a.      +

12,5%       +

3%

 3 000 € a viac

2% p.a.      +

12,5%       +

4%


2) Jednoduché sporenie celej rodiny so zlomkom zvyčajných poplatkov
Wüstenrot stavebná sporiteľňa sa od začiatku profiluje ako rodinná stavebná sporiteľňa. Ako jediná z troch sporiteľní umožňuje členom jednej rodiny (rodičom a neplnoletým deťom, max. až 6 osobám) sporiť spolu na jednej rodinnej zmluve. Každému klientovi na takejto zmluve prináležia všetky výhody sporenia jednotlivca, a súčasne je rodinné sporenie administratívne jednoduchšie, prehľadné, poplatkovo výhodnejšie a ziskovejšie.


  • jedna zmluva stačí pre celú rodinu, preto aj poplatok za uzavretie zmluvy je iba jeden
  • spoplatnené spájanie zmlúv nie je potrebné, ak máte rodinné sporenie vo WSS (neskôr i rodinný úver)
  • taktiež ročný poplatok za vedenie účtu je len jeden a sporí celá rodina (úspora na poplatkoch za vedenie viacerých účtov môže predstavovať až 400 eur za 6 rokov + úspora za bankové prevody na viac účtov)

3) Maximálne až 6 štátnych prémií na jednej rodinnej zmluve
Štátna prémia v roku 2009 je vo výške 12,5% z ročných vkladov, max. 66,39 eur na osobu. Znamená to, že ak chcete získať štátnu prémiu v plnej výške, celkovo by vaše vklady za rok 2009 mali dosiahnuť min. 530,10 eur. V prípade efektívneho sporenia na spoločnej rodinnej zmluve je možné získať štátnu prémiu až 6 x na jednu zmluvu (6-členná rodina). Optimálny ročný vklad potom predstavuje sumu 531,10 vynásobenú počtom sporiteľov s nárokom na štátnu prémiu uvedených na rodinnej zmluve.


  • štátna prémia pre každého člena rodiny uvedeného na rodinnej zmluve, max. až 6 x 66,39 eur
  • zisk zo sporenia 2 – 6 člennej rodiny bude po 6 rokoch sporenia na rodinnej zmluve vyšší o 117 až 603 eur než pri sporení rovnakého počtu členov v inej stavebnej sporiteľni

S týmito informáciami už nemusíte pri rozhodovaní kam investovať rodinné úspory riešiť žiadnu dilemu. Zisk z úspor plus nárok na výhodný garantovaný úver a môžete posunúť kvalitu svojho života o úroveň vyššie.

Najviac získate jedine vo Wüstenrot stavebnej sporiteľni!


Bližšie informácie: www.wustenrot.sk alebo telefonicky na 02 / 592 75 111, 0800 111 123
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu