Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Finančná istota v čase krízy

Najvyššie zhodnotenie a výhodné úvery ponúka Wüstenrot stavebná sporiteľňa.

Hľadáte finančnú istotu pre vašu rodinu? Ponúka ju Sporenie Istota od Wüstenrot stavebnej sporiteľne (WSS). S Istotou získate momentálne najvyššie zhodnotenie vašich peňazí ale aj ďalšie výhody.

 

Až 4 % navyše

So sporením Istota získate okrem ročného úroku 2 % a štátnej prémie 12,5 % navyše aj úrokový bonus až do výšky 4 %. Všetko závisí iba od vašich možností. Ak sú vaše vklady napríklad 1000 eur, v rámci Sporenia Istota automaticky získate úrokový bonus 2 %. Ak sa však rozhodnete odložiť na horšie časy 2000 eur, bude tento bonus už 3 % a pri vklade 3000 eur získate bonus až 4 %.

 

Ďalšie eurá do domáceho rozpočtu

Môžete však získať ešte viac. Wüstenrot stavebná sporiteľňa totiž ako jediná ponúka možnosť rozšíriť zmluvu o stavebnom sporení aj na vašich najbližších. To znamená, že bežná 4-členná rodina môže získať až 4 štátne prémie na jednu zmluvu. Ďalšou nezanedbateľnou výhodou sporenia s Wüstenrot stavebnou sporiteľňou je, že až počas troch rokov sporenia neplatíte žiadne poplatky za vedenie účtu v prípade, že ste jej dlhoročným klientom.

 

Úver stále len za 3 %

Navyše po ukončení sporenia máte nárok na výhodný stavebný úver. V čase sprísnených podmienok na získanie bankových úverov ponúka Wüstenrot stavebná sporiteľňa tak ako doteraz stavebný úver z úrokovou sadzbou len 3 %. Túto sadzbu má pritom klient garantovanú po celú dobu splácania. ,,Náš klient má istotu, že bez ohľadu na akýkoľvek vývoj na finančných trhoch bude jeho úverová splátka aj o 15 rokov v rovnakej výške ako dnes,“ uviedol predseda predstavenstva Karl Peter Giller.

 

 

Sporenie ISTOTA

Výška vašich vkladov v roku 2009 Úrokový bonus Štátna prémia Štandardný úrok vo WSS
0 - 999 €

-

12,5%

2% p.a.

1 000 – 1 999 €

2%

12,5%

2% p.a.

2 000 – 2 999 €

3%

12,5%

2% p.a.

3 000 € - a viac

4%

12,5%

2% p.a.

Zdroj: Wüstenrot stavebná sporiteľňa

 

Viac na www.wustenrot.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu