Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

V Bratislave vyrastie administratívna budova za viac ako milardu

BRATISLAVA - Spoločnosť Trajekt, a.s. plánuje postaviť administratívno-logistické a skladové centrum za viac ako 1 mld. Sk (33,193 mil. €). Ako vyplýva z investičného zámeru, ktorý spoločnosť už predložila na posúdenie vplyvov na životné prostredie (Environmental Impact Assessment - EIA), s výstavbou centra v bratislavskej mestskej časti Ružinov, v lokalite Nivy, chce investor začať v marci budúceho roka, pričom centrum by malo byť postavené o rok neskôr.

Administratívno-logisitické a skladové centrum Bratislava-Dunajské predmestie by sa malo rozprestierať na ploche 19 tisíc metrov štvorcových. V 12-poschodovej budove by mali vzniknúť administratívne priestory s celkovou rozlohou 13 tisíc metrov štvorcových. Skladové priestory by sa mali nachádzať v nadväzujúcej dvojposchodovej budove s celkovou skladovacou plochou viac ako 4 tisíc metrov štvorcových.

Okrem toho sa bude v centre nachádzať aj viac ako tisíc metrov štvorcových plochy občianskej vybavenosti. Centrum poskytne aj viac ako 200 parkovacích miest. Akciová spoločnosť Trajekt so sídlom v Bratislave vznikla v roku 1998. Podľa výpisu z Obchodného registra SR jej základné imanie je vo výške 170 mil. Sk (5,642 mil. €).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu