Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Stávková kancelária Formula-tip o tri mesiace končí

BRATISLAVA - Jedna z najväčších stávkových kancelárií Formula-tip o tri mesiace končí. Potvrdili to mnohí zamestnanci firmy, ktorá sa zmieta v 17-miliónovom škandále.

Viacerí jej konatelia a spoločníci sú podozriví z neoprávneného obohatenia. Podľa ministerstva financií výhercovia však o peniaze neprídu. „Z ústredia nám doručili oznámenie, že o tri mesiace končíme,“ povedal včera zamestnanec (38) pobočky Formuly na Páričkovej ulici v Bratislave.

V súčasnosti je na Slovensku takmer tristo pobočiek Formuly. „Nájdeme si inú prácu,“ dodal správca budovy v Považskej Bystrici, kde Formula-tip sídli. Po obvinení niekoľkých konateľov a spoločníkov z neoprávneného obohatenia 17 miliónov Sk daňoví úradníci pred mesiacom požiadali ministerstvo financií, aby činnosť stávkovej kancelárie pozastavilo.

„O odňatí licencie Formule-tip sme ešte nerozhodli,“ povedal Miroslav Šmál, hovorca ministra financií. Formula síce oznámením o ukončení činnosti predbehla ministerstvo, ale podľa Šmála musí všetky výhry tipujúcich vyplatiť. „Na tieto výhry má firma zablokované peniaze,“ uzavrel hovorca.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu