Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FR SR nakúpi kopírky, faxy a náplne do tlačiarní za 2 mil. eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Finančné riaditeľstvo (FR) SR hľadá dodávateľa zákazky v predpokladanej hodnote 2 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

Ako ďalej vyplýva z údajov zverejnených v Dodatku k Úradnému vestníku Európskej únie, predmetom zákazky je dodávka tonerových a atramentových náplní pre tlačiarne, multifunkčné zariadenia, faxové prístroje a kopírovacie stroje počas obdobia 36 mesiacov. Na zabezpečenie viazanosti ponuky bude FR SR od uchádzačov vyžadovať zábezpeku v hodnote 100 tis. eur bez DPH. Finančné prostriedky na realizáciu projektu FR SR získa zo štátneho rozpočtu.

Každý uchádzač bude musieť preukázať, že za posledné tri roky (2010 až 2012) dosiahol v oblasti týkajúcej sa predmetu tendra obrat vo výške minimálne 2. mil. eur. Ako druh postupu verejného obstarávania FR SR zvolilo otvorenú súťaž.

Víťazný kandidát vzíde z elektronickej aukcie, pričom rozhodujúcim kritériom bude najnižšia cena. O súťažné podklady môžu záujemcovia požiadať do 21. januára 2013, lehota na predkladanie ponúk uplynie 18. februára tohto roku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu