Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Neviazať sa je „IN“

Na sporiacom účte až 1,8 % ročne
Na sporiacom účte až 1,8 % ročne

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, či vaše peniaze v banke výhodne zarábajú? A či vôbec zarábajú? Alebo len nečinne odpočívajú na vašom bežnom účte s nulovým úrokom? K tomu si ešte prirátajte všetky poplatky spojené s využívaním účtu. Zrazu si vedomíte, že ročne vám z vašich peňazí v banke ubudne pekných pár eur.

Najjednoduchším riešením je presunúť všetky svoje voľné peniaze do direct banky, kde na nich dobre zarobíte. Tieto „banky na internete“ ponúkajú nulové poplatky za väčšinu služieb spojených s bežným účtom a neporovnateľne vyššie úroky ako kamenné banky. Na rozdiel od tradičných bánk v nich nemusíte spĺňať žiadne podmienky, aby ste vysoký úrok dostali.

Po minulotýždňovom zvýšení úrokových sadzieb je dobrým riešením nová direct banka ZUNO. Tá aktuálne ponúka najvyšší úrok na trhu pri sporení bez viazanosti a bez akýchkoľvek podmienok. Na svoje „odpočívajúce“ peniaze môžete v ZUNO odteraz získať na sporiacom účte až 1,8 % ročne. Je to úrok, ktorý v mnohých kamenných bankách nezískate ani na ročnom termínovanom vklade, kde na peniaze nemôžete siahnuť celý rok. V ZUNO máte pritom svoje peniaze kedykoľvek k dispozícii ako na bežnom účte a zároveň s top úrokom. K tomu všetkému máte v ZUNO účet zadarmo a k nemu štýlovú platobnú kartu.

Na to, aby ste to všetko získali, nemusíte hneď meniť banku. So ZUNO môžete iba sporiť, pričom vás to nič nestojí. Všetko zvládnete z pohodlia svojej obývačky cez počítač alebo mobil. Navyše si môžete byť istí, že vďaka rakúskej materskej banke Raiffeisen sú vaše peniaze v ZUNO v bezpečí.

Pozrite si aktuálne porovnanie sporiacich účtov bez viazanosti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu