Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

A - TEAM

Akčná komédia A - TEAM Zobraziť galériu (6)
Akčná komédia A - TEAM

Máte problém? Podviedli vás, okradli, ublížili vám? Najmite si A – Team! Títo štyria chlapíci bývali vysoko kvalifikovanými a rešpektovanými členmi elitnej armádnej jednotky. Boli obdivovaní pre svoj mimoriadny talent a schopnosť zvládnuť aj tie najťažšie misie, bez toho, aby sa pri tom čo i len trochu zapotili. To však platilo iba dovtedy, než boli nasadení do prísne tajnej misie, ktorá bola pripravená len na to, aby ich dostala za mreže. A tam mali zostať až do konca života...

Plukovník John ´Hanibal´ Smith (Liam Neeson), poručík Templeton ´Fešák´ Peck (Bradley Cooper), seržant Bosco ´B. A.´Baracus (Quinton ´Rampage´ Jackson) a kapitán H.M. ´Šialenec´ Murdock (Sharlto Copley) sú vojenským súdom odsúdení a posadení do väzenia s maximálnou ochranou za zločin, ktorý nespáchali.

Vojenským veteránom sa ale podarí z väzenia ujsť a ukryť sa v podzemí Los Angeles. Stanú sa z nich vydedenci, štvanci v krajine, ktorú roky ochraňovali a za ktorú bojovali. Stále na úteku pred „spravodlivosťou“ sa z nich stávajú žoldnieri pomáhajúci ľuďom, ktorí si inú pomoc nemôžu dovoliť.

Veľkolepá akčná komédia, plná naháňačiek, vtipov a digitálnych trikov vychádza z populárneho seriálu z osemdesiatych rokov The A – Team, ktorého autormi boli Frank Lupo a Stephen J. Cannell.

 

Réžia: Joe Carnahan

Hrajú: Bradley Cooper, Liam Neeson, Sharlto Copley, Quinton ´Rampage´ Jackson, Jessica Biel, Patrick Wilson, Omari Hardwick, Brian Bloom, Dwight Schultz, Dirk Benedict a iní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu