Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Scarlett Johansson v Ghost in the Shell

Ghost in the Shell Zobraziť galériu (10)
Ghost in the Shell (Zdroj: cinemart)

Kultová japonská anime Ghost in the Shell sa stala základným inšpiračným pilierom pre legendárnu trilógiu Matrix. Teraz prišiel čas na to, aby sama zažiarila na filmovom plátne. Využila na to režiséra Ruperta Sandersa a hlavne Scarlett Johansson. Akčné sci-fi Ghost in the Shell sa Vám predvedie v plnej paráde už od 30. marca.

Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kedy je svet závislý na moderných technológiách ešte viac než dnes. Hrdinka filmu je hi-tech produktom, dokonale vyváženou kombináciou robota a človeka. S ľudským mozgom a vyspelou robotickou schránkou sa Major (Scarlett Johansson) snaží chytiť zločinca, ktorého cieľom je zničenie spoločnosti Hanka Robotics, lídra vo vývoji umelej inteligencie.

Major sa však nestretáva len so zlom, ale tiež s vlastnými pochybnosťami, keď ju začína zrádzať jediná nedokonalá časť jej inak dokonalého tela – mozog. Čím ďalej, tým častejšie sa jej v hlave vynárajú nezrozumiteľné vnemy, ktoré najskôr potláča, ale neskôr podľahne zvedavosti a túžbe odhaliť túto záhadu. Tieto vnemy by však mohli byť kľúčom k otvoreniu jej osobnej Pandorinej skrinky, po získaní ktorého sa už na svet nebude pozerať rovnakými očami...

Film sa odohráva v meste, aké ste doteraz nevideli, aj keď jeho estetické riešenie mi pripomína svet Blade Runnera, ale s modernejším kabátom, aký umožňuje súčasná filmárska technika,“ hovorí Scarlett Johansson. Kým vo väčšine súčasných sci-fi má svet budúcnosti nehostinný, väčšinou apokalyptický ráz, do budúcnosti v podaní Ruperta Sandersa sa podľa neho budete chcieť pozrieť. A tú možnosť teraz máte. Zatiaľ len prostredníctvom traileru k filmu, od 30. 3. 2017 vo forme 2D či 3D filmového zážitku v sále vášho kina.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu