Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Falošní poliši už aj na Slovensku!

Falošní poliši Zobraziť galériu (7)
Falošní poliši (Zdroj: Barracuda movie)

Do slovenských kín prichádza šialená komédia, ktorá vám ukáže čo sa môže stať ak sa zahrávate so zákonom. Ale nie na strane zločincov. Zaujímavé veci sa dajú práve ak sa stanete Falošnými polišmi. Skvelá zábava Vás čaká v kine od 30.októbra.

Komédia o dvoch kamarátoch, ktorí sa na párty vyberú prezlečení za policajtov zaznamenala vo svete veľký úspech. V Amerike za prvý víkend zarobila viac ako 17 miliónov dolárov a nezaostávali ani európske krajiny.

Réžiu má svedomí Luke Grienfield, ktorého môžete poznať vďaka komédiám ako Zviera, Sexbomba od vedľa či Môj snúbenec, tvoj milenec.

V hlavných úlohách sa predstavia Jake Johnson, Damon Wayans Jr. a kráska z Upírskych denníkov Nina Dobrev.

Falošní poliši by boli dokonalou akčnou krimikomédiou o dvoch policajných parťákoch, až na jednu maličkosť: títo hrdinovia vôbec nie sú policajti. Do služieb zákona sa Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálne a to len vďaka tomu, že sa obliekli do policajných kostýmov a vyrazili na párty. Už cestou na ňu zistili, že im policajná uniforma ponúka mnoho zaujímavých možností. Napríklad trošku pobuzerovať ľudí na ulici, zabaviť mladým joint, zadarmo si vypiť  alebo jednoduchšie zbaliť baby.

 A tak sa popri svojom civilnom živote začnú skvele baviť životom falošných polišov.  A sú v tom čím ďalej tým lepší. Stačí na eBay kúpiť vyradené policajné auto a pár ďalších vecičiek ako napríklad vysielačky, vďaka ktorým sa dostanú včas k ľuďom, ktorí potrebujú policajnú pomoc.

Ako náhle sa títo „hrdinovia“ zamotajú do siete skutočných policajtov, mafiánov a skorumpovaných detektívov musia staviť nielen svoje falošné odznaky. Tak začína dosť zaujímavá a pre divákov vtipná hra na mačku a myš, ktorá im prerastá cez hlavu... pokiaľ im tá hlava zostane na krku.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu