Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Na cudzí účet

Na cudzí účet Zobraziť galériu (7)
Na cudzí účet (Zdroj: Barracuda movie)

Tvorcovia komédií Macík a Šéfovia na zabitie Vám prinášajú novú skvelú komédiu NA CUDZÍ ÚČET. Komédia Na cudzí účet sa hneď po svojom štarte v USA stala jasnou jednotkou v návštevnosti a v prvej trojke sa držala rovných 5 týždňov. K dnešnému dňu má tento divácky hit len v USA na svojom konte viac ako 130 miliónov dolárov. Slovenský diváci si zábavu s ním môžu vychutnať už 2. mája v kinách po celom Slovensku.

Čo všetko sa vám môže stať, keď vám niekto ukradne totožnosť? A čo musíte podstúpiť, aby ste ju získali späť, zvlášť keď proti vám stojí úplne nevyspytateľná a bezohľadná kreatúra. Tvorcovia komédie Šéfovia na zabitie a Macík priviedli na svet ďalšieho neznesiteľného antihrdinu. Je trošku viac korpulentná a trošku viac kradne.

Sandy Patterson ( Jason Bateman) mal život ako zo škatuľky (ukážková rodina, nádherný dom, rozbehnutá kariéra), kým pri náhodnom tankovaní na pumpe nezistil, že má prečerpaný limit na karte. Hneď na to sa mu začal jeho dokonalý svet rúcať ako domček z kariet. Všetko vyvrcholilo jeho zatknutím a obvinením z neuposlúchnutia súdneho príkazu. Na policajnej stanici sa síce vysvetlilo, že je v tom Sandy nevinne, pretože sa stal obeťou zlodejky identít, ktorá využila to, že jeho meno je obojpohlavné a začala sa za neho vydávať. Lenže toto zistenie jeho problém nerieši.

Pokiaľ má svoj život získať späť, musí ženu, ktorá mu ho ukradla nájsť a privliecť do rúk spravodlivosti po dobrom alebo po zlom. Sandyho čaká dlhá cesta a na jej konci jeho Nemesis – Diana (Melissa McCarthy), ktorá má pre neho pripravených ešte pár ďalších prekvapení a navyše s ním dobrovoľne určite nikam nepôjde. Sandy tak bude musieť odhodiť image slušáka a začať jednať podľa jej šialených pravidiel.

Podľa predstaviteľa hlavnej role Jasona Batemana, ktorý film aj produkoval, je Na cudzí účet nie len skvelou komédiou, ale zároveň veľkým varovaním: „Keď som začal zbierať podklady pre scenár, šokovalo ma, ako často k podobným krádežiam v súčasnej dobe dochádza. Sme v tomto smere zraniteľnejší, než si myslíme. A presne to sme chceli – natočiť film, pri ktorom sa budete baviť, ale zároveň cítiť ľahké mrazenie v chrbte, pretože toto sa môže stať každému,“ dodáva Bateman.

Trailer k filmu Na cudzí účet

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu