Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Miliónové dievčatá drží nad vodou Mišo Hudák

Michal Hudák Zobraziť galériu (17)
Michal Hudák

Finalistky jojkárskej reality šou Dievča za milión sú už na konci s dychom. Jediný, kto ich ešte drží nad vodou, je moderátor Mišo Hudák.

Keď sa niekde objavia „miliónové dievčatá“, zaručene je nablízku aj moderátor reality šou Mišo Hudák. Spoločnosť im robí od prvých castingov, býva s nimi v jednom hoteli a trávia spolu takmer 24 hodín denne. Dievčatá si už ani nevšímajú, že je medzi nimi aj jeden muž. „Mišo je už jednou z nás,“ hovoria so smiechom.

Aj samotný moderátor priznáva, že sa už celkom dobre vyzná v kozmetike a v móde. Na požiadanie vie presne vymenovať zloženie kozmetických prípravkov, ktoré najviac prospievajú pleti. „Ale pozor! Stále som chlap a milujem svoju manželku,“ zdôrazňuje sympatický moderátor. „Mišo nám od začiatku hovoril, že sme niečo ako jeho sestry. Dáva nám rady, občas nám vynadá, alebo nás usmerní. Berie nás skôr ako deti, nie ako ženy, ktoré by mohli byť objektom jeho záujmu,” vysvetľuje Miška Suríniová.

Nie je všetko idylka

Hoci si moderátor vychutnáva spoločnosť „miliónových“ krások, netají sa ani tým, že ich vzťahy sú niekedy na míle vzdialené romantickej idylke. „Najťažšie je to tesne po odvysielaní stredajšieho Píplmetra, vtedy sa naše vzťahy rovnajú bodu mrazu,“ prezrádza. „Dievčatá to niekedy berú až príliš vážne – vnímajú moje otázky a moju moderátorskú polohu ako útočnú. Majú pocit, že by som ich mal viac ochraňovať a pomáhať im, moja stredajšia moderátorská úloha to však absolútne vylučuje,“ vysvetľuje Mišo Hudák. „Keď sa potom v noci vraciame do hotela, v aute vládne hrobové ticho. Ale napokon to prebolí, dáme si dobré vínko a všetko si vydiskutujeme.“

Na konci s dychom

Dievčatá sú po štyroch týždňoch finálovej etapy súťaže viditeľne unavené a otvorene hovoria, že keby na začiatku vedeli, čo ich čaká, ani by neprišli na konkurz. „Myslím si, že viacero dievčat je nešťastných, a keď hovoria, že sú šťastné, tak klamú,“ opisuje náladu v hoteli, kde dievčatá bývajú, Lucia Uličná. „Všetci sa tvárime, že sme jedna veľká rodina a že máme dobré priateľstvá, ale to vôbec nie je pravda. Klameme si navzájom len preto, aby sme to nejako prežili a vydržali,“ priznáva Lucia. „Ešte aj zvonka cítime, že musíme vyvolávať konflikty, aby v tom bol adrenalín a aby ľudia šou sledovali,“ dopĺňa Katka Ivanková. „Na začiatku, keď sme išli spolu autom, tak sme si spievali, boli sme plné energie. Teraz sedíme v aute a nikto nič nevraví.“

Mišo je náš maskot!

Všetky dievčatá sa zhodujú, že napätie a stres, čo prežívajú, sa niekedy nedá zniesť. Čo ich teda drží nad vodou? „Mišo!“ tvrdia jednohlasne. „Je to náš úžasný maskot! Snaží sa nás brať objektívne, nerobí medzi nami žiadne veľké rozdiely. Všetky ho máme rady!“ hovorí Katka Ivanková. „Miško nás stále zabáva, veľmi sa na ňom smejeme, a tak zabúdame na všetky starosti.“ Moderátor je zrejme nielen skvelým zabávačom, ale aj psychológom.

„Mišo nám naozaj pomáha, on je to plece, na ktorom sa každá vyplače,“ vysvetľuje Zuzka Dvorská. Už na sústredení v Tunisku bol Mišo Hudák tým, komu sa dievčatá zdôverovali a od koho si pýtali radu. „Vtedy som naozaj rozmýšľal nad tým, že si vypíšem na dvere stránkové hodiny,“ smeje sa moderátor.

Neplatí však aj v tomto prípade, že všetko, čo moderátorovi poviete, môže byť na pódiu použité proti vám? „Samozrejme, Mišo nás pozná až príliš dobre, vie, aké sú naše slabosti, ale nič z toho ešte nikdy nezneužil,“ tvrdí Miška Suríniová. „Miliónové dievčatá“ na „svojho“ Miša jednoducho nedajú dopustiť. „On je naozaj to dobro v tejto súťaži,“ hovorí za všetky Zuzka Dvorská.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu