Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Katarína Ivanková: Vykopli ma bez milosti zo školy!

Katarína Ivanková Zobraziť galériu (9)
Katarína Ivanková

BRATISLAVA - Vyhodili ju zo školy! Finalistka Dievčaťa za milión Katarína Ivanková (22) prežíva obrovský žiaľ.

Vďaka tejto súťaži ju totiž vykopli z Akadémie umení v Brne, kde študovala herectvo už druhý rok. Ak sa nestane vyvolenou, tak príde o všetko. "Bolo to strašné. Nechcela som takto skončiť!" hovorí so slzami v očiach odvážna bruneta.

V rodine Ivankovcov zavládla panika. Katka dostala zo školy ultimátum, že ak bude vymeškávať, tak definitívne skončí. Aj sa stalo! Do školy v Brne sa už nikdy viac nevráti.

"Musela som si vybrať - škola, alebo Dievča za milión. Asi som sa rozhodla správne," vyznáva sa zo svojho žiaľu. Jej matka to zobrala o niečo vážnejšie a za odchodom milovanej dcéry zo školy vidí zámery televízie JOJ.

,,Podpísali také zmluvy, že sa nemôžu ani pohnúť. Pozajtra môže skončiť, a čo bude potom. Nebude mať nič, a to bude strašné," rozhorčuje sa jej matka, Anna Ivanková.

Za vykopnutím zo školy stoja podľa nej organizátori reality show. Tí údajne Katku nechceli púšťať do školy. "Môže za to aj táto súťaž.," dodáva starostlivá mamina. A čo na to Jojka?

"Všetky dievčatá podpísali zmluvy, ktoré ich zaväzujú k dodržiavaniu prísneho programu. Voľné majú pondelky, počas ostatných dní musia byť k dispozícii štábu TV JOJ. Ak by sme umožnili hociktorej z nich venovať sa vlastným záležitostiam, potom by to chceli všetky," vysvetľuje hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth.

Trojnásobná víťazka finálových večerov a rivalka Michaely Suríniovej (20) však ešte posledné slovo nepovedala: "Budem bojovať a vyhrám. Aspoň tomu verím!" dodáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu