Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Patince – letné kúpalisko

Patince – letné kúpalisko Zobraziť galériu (8)
Patince – letné kúpalisko

PATINCE - Čistá voda v bazénoch, udržiavané zelené plochy na slnenie, tridsaťmetrový tobogan - to všetko ponúka letné kúpalisko v Patinciach. Slabšie je na tom stredisko napríklad s atrakciami pre deti. Areál kúpaliska nájdete neďaleko Komárna a rozprestiera sa na ploche štyroch hektárov.

Rekreačný areál bol vybudovaný v okolí termálneho prameňa s teplotou 27 °C, ktorý vyviera z hĺbky 200 metrov. Samotné kúpalisko sa však k termálnym neradí. Rekreačno-ubytovací areál má tri zložky: letné kúpalisko, ubytovací komplex a Wellnes centr um, ktoré je prevádzkované zvlášť. Kúpalisko má tri bazény: plavecký s vodnými dýzami a chrličmi vody (27 °C), detský so striekajúcimi fontánkami (30 °C) a rekreačný bazén s 30-metrovým toboganom. Prvé dva bazény prešli rekonštrukciou a majú najmodernejší čistiaci systém. Pekne udržiavané trávnaté plochy a ležadlá zdarma patria k štandardu kúpaliska. Vďaka náramkom, ktoré dostanete po zaplatení vstupného, môžete areál opustiť aj niekoľkokrát denne.

Ubytovanie


V rekreačnom areáli je možnosť ubytovania v penziónoch a chatkách s kapacitou 1 200 lôžok. Úroveň týchto ubytovacích kapacít je rôzna. Niektoré chatky sú zrekonštruované, iné na svoju prestavbu ešte len čakajú.

Stravovanie


V areáli kúpaliska je päť bufetov a obchod s potravinami. V ubytovacom komplexe sú ďalšie stravovacie prevádzky, prevažne pre ubytovaných hostí. Pred vstupom na kúpalisko sa môžete občerstviť kávou a zákuskom na Country terase, či nakúpiť si zopár drobností v obchode s textilom.

Športové aktivity


Priamo v areáli kúpaliska je ihrisko na plážový volejbal. Loptu vám zapožičia plavčík bez poplatku. Pre deti je pripravené malé ihrisko. Tobogan je zdarma. Vodný futbal, požičovňa bicyklov, autíčka, minigolf a tenisové kurty sa nachádzajú v ubytovacej časti rekreačného areálu. Návštevníci kúpaliska majú možnosť využívať tieto športoviská, avšak za poplatok.

PLUSY


- udržiavané plochy na slnenie
- mimoriadne výhodné permanentky
- atrakcie v areáli kúpaliska zdarma

MÍNUSY


- niektoré chatky potrebujú rekonštrukciu
- málo bazénov vzhľadom na kapacitu
- málo atrakcií pre deti

VSTUPNÉ

Celodenný vstup/po 17.00hod.
Dospelí 80/50 Sk
Deti, ZŤP 40/40 Sk
Permanentka (8-dňová)
dospelí 300 Sk, deti 150 Sk
Parkovné 50/30 Sk/deň, 300 Sk/týždeň

UBYTOVANIE


Penzióny 3 000 – 5 000 Sk/osoba/týždeň/polpenzia
Chaty 11 000 – 16 000 Sk/4 - 5 osôb/týždeň/bez stravy

JEDLÁ a NÁPOJE


Pivo 25 Sk
Kofola 20 Sk
Langoš
20 Sk
Pečený heik 40 Sk
Párky
20 Sk
Hranolčeky
20 Sk
Pizza 90 Sk
Menu 68 – 88 Sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu