Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kúpalisko Margita a Ilona v Leviciach

Zobraziť galériu (7)

LEVICE - Iba 6 kilometrov od Levíc smerom na Šahy, za mestskou časťou Kalinčiakovo, nájdete letný športovo-rekreačný areál Margita a Ilona. Návštevníkom ponúka nielen rozľahlý komplex niekoľkých bazénov, ale aj dostatok možností na športové vyžitie. Ubytovanie zas možno násjť v chatovo-kempingovej osade.

Kúpalisko má kapacitu 3 500 ľudí. Návštevníci majú k dispozícii 4 bazény plnené termálnou vodou s teplotou 25 ºC. Všetky majú svoje mená. Plavecký sa volá Adam, neplavecký je Tereza, rodinný Eva a detský Ilona. Bazén Margita z názvu kúpaliska bol zreštituovaný a s majiteľom sa o jeho využití rokuje. Dva najväčšie bazény sú napojené na špeciálne pieskové filtre, vďaka ktorým je voda stále čistá. Okolie bazénov je betónovo- kachličkové, vstup je možný len cez sprchy a brodiská, čo zaručuje vysokú hygienickú úroveň. K dispozícii sú aj ležadlá a slnečníky. Do areálu jazdí od železničnej stanice v Leviciach až po kemping niekoľkokrát do dňa vyhliadkový vláčik.

Ubytovanie


K areálu patrí moderný autokemping pre 300 ľudí a chatová osada. Apartmány pre 6 osôb majú vlastné sociálne zariadenia a kuchynku. Apartmány pre 4 - 5 osôb majú vlastný kuchynský kútik a spoločné sociálne zariadenia. Spolu je k dispozícii 19 + 45 chatiek (I. + II. kategória), ktoré sa využívajú aj na rôzne firemné športové dni. Pri nepriaznivom počasí majú ubytovaní hostia vybavený vstup na krytú plaváreň v Leviciach zdarma. Vstup na kúpalisko a využívanie ihrísk majú taktiež zdarma.

Stravovanie


V areáli je 16 stánkov s rýchlym občerstvením a obchodíky s potravinami a rôznym iným tovarom. Teplú stravu zabezpečuje reštaurácia. Plná penzia pre kempujúcich vyjde na 235 Sk pre dospelých a 180 Sk pre dieťa.

Športové aktivity


Tento areál poskytuje neuveriteľné množstvo priestoru na športové vyžitie. Napríklad ihrisko na volejbal, basketbal, plážový volejbal, futbal, ďalej obrie šachy, kolky, stolný tenis a tenis ( a j n a umelej tráve), minigolf, biliard, šípky. Pre deti množstvo preliezok, hojdačiek, šmýkačiek, pieskovisko a samozrejme aj 71-metrový tobogan. Ten je dokonca teraz ku koncu sezóny zdarma. Nemožno nespomenúť aj množstvo kultúrnych možností, napríklad tanečné zábavy cez víkendy a letné kino.

PLUSY


- udržiavaný čistý areál s množstvom zelene
- nízke vstupné
- dostatok stravovacích zariadení
- moderný kempingový areál s kvalitnými službami
- obrovské možnosti športového vyžitia
- množstvo atrakcií zdarma

Vstupné celodenné

dospelí /dôchodcovia/ deti

Celodenné 60/ 40/ 20 Sk
Sob - ne: dospelí dôchodcovia deti
Po 15. hod.: 35/ 25/ 10 Sk
Školy: 25 - 30 Sk
ZŤP: 15 Sk (sprievod 25 Sk)

Jedlá a nápoje

Pivo 0,5l 22 - 26 Sk
Kofola 20 -25 Sk
Langoš 17 Sk
Cigánska pečienka 50 Sk

Ubytovanie

Chatky 1. kat. 11 200 Sk/týždeň (let. sezóna)
Chatky 2. kat. 5 250 Sk/týždeň
pred a po sezóne
Stan 2-miestny 70/110 Sk/noc
Stan veľký 120/190 Sk/noc
Karavan 170/250 Sk/noc
Dospelý 60 Sk/noc
Dieťa 40 Sk/noc

Služby


Minigolf 50 Sk/hod.
Stolný tenis 25 Sk/hod.
Tenis 120/80 Sk/hod
Parkovné 45 Sk/deň
Vláčik 30/20 Sk (spiatočný 40 Sk)


Pozri, kde je Kúpalisko Margita a Ilona v Leviciach >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu