Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Termálne kúpalisko a relaxačné centrum Horné Saliby

Vo vonkajšej časti areálu nájdete tri bazény s liečivou termálnou vodou, a tiež veľký tobogan. Zobraziť galériu (14)
Vo vonkajšej časti areálu nájdete tri bazény s liečivou termálnou vodou, a tiež veľký tobogan.

HORNÉ SALIBY - Iba drevený plot oddeľuje tento kúpeľno-rekreačný areál od kúpaliska Diakovce, o ktorom sme vás informovali včera. Prekročením brány sa dostanete do modernej wellness oázy, ktorá ponúka služby kúpeľného centra, vonkajšieho termálneho kúpaliska a ubytovanie v chatovom mestečku.

Termálne kúpalisko má tri vonkajšie bazény s liečivou termálnou vodou, a to taliansky, bazén pre mládež a detský. Prameň vyviera z hĺbky 1 559 metrov a pri ústí má 67 °C. Využíva sa aj na vykurovanie celého areálu. Na oddych majú návštevníci kúpaliska k dispozícii pekne udržiavané trávnaté plochy a ležadlá zdarma. V budove sa nachádza moderné relaxačno-rehabilitačné centrum, ktoré ponúka rôzne kúpeľné procedúry. Bazénová časť krytého centra má tri bazény s termálnou vodou, a to sedací (40 °C), pokojný s masážnymi dýzami (36 °C) a relaxačný (30 °C) s chrličmi vody, dnovým gejzírom a možnosťou plávania. Vstupné do vonkajšej a vnútornej časti sa platí zvlášť, prípadne si môžete zaplatiť za využitie celého areálu. Návštevníci dostanú farebne odlíšené pásky na ruku. Niektoré služby možno využívať osobitne, napríklad squash, fitnes alebo saunu. Kapacita areálu je 1 500 ľudí. Záujem o ubytovanie a služby je taký veľký, že už v polovici januára je kapacita rezervovaná na celý rok vopred.

Ubytovanie


Priamo v areáli kúpaliska je chatový komplex s päťdesiatimi tromi novopostavenými okálmi pre 2 - 4 osoby s parkovacím miestom a možnosťou prístelky. Sú jednoducho a funkčne zariadené: majú malú kuchynku s chladničkou, obytnú časť s farebným televízorom a sociálnu časť so spálňou. V zimných mesiacoch sú vykurované.

Stravovanie


Vo vonkajšom areáli je niekoľko bufetov, ktoré ponúkajú skutočne všetko, na čo si len spomeniete. Pre náročnejších je k dispozícii aj reštaurácia Focus na výbornej úrovni. Vnútorný komplex má taktiež svoj bar.

Športové aktivity


Záujemcovia o aktívny odpočinok môžu využiť posilňovňu, squash, tenisové kurty, volejbalové a nohejbalové ihrisko. Pre deti je pripravené malé ihrisko. Na zábavu slúži aj 72-metrový tobogan – jedna jazda stojí 10 Sk (20 jázd = 150 Sk).

PLUSY


- krásne udržiavaná zeleň
- nízke vstupné a prijateľné ceny služieb
- výborné vybavenie vnútornej aj vonkajšej časti
- skvelé ubytovanie

MÍNUSY


- parkovanie na provizórnej zelenej ploche

Vstupné - kúpalisko Celodenný vstup/po 16. hod.
Dospelí 60/35 Sk
Deti, seniori 45/30 Sk
ZŤP 35/30 Sk
Parkovanie
50/30 Sk
Vstupné - Relax centrum
Bazény
110 – 160 Sk
Bazény + vírivka a sauna
230 – 290 Sk
(deti, dôchodcovia, ZŤP) (zľava 30 Sk)
Chatová osada
Chatka – týždňový pobyt (cena podľa sezóny)
Pre 2 osoby 7 000 – 10 000 Sk
Pre 4 osoby 8 000 – 11 000 Sk
Jedlá a nápoje
Cigánska pečienka
55 Sk
Pivo 21 Sk
Kofola 15 Sk
Langoš 16 Sk


Pozri, kde je Termálne kúpalisko a relaxačné centrum Horné Saliby >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu