Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Thermalpark Dunajská Streda

Thermalpark Dunajská Streda Zobraziť galériu (6)
Thermalpark Dunajská Streda

DUNAJSKÁ STREDA. Známy kúpeľno-rekreačný areál nájdete na okraji Dunajskej Stredy podľa dobre viditeľných informačných tabúľ. Prevádzka krytej časti je celoročná. Domáci i zahraniční hostia tu nájdu skutočne všetko pre oddych i zábavu: pekne udržiavané zelené plochy, čisté bazény s liečivou termálnou vodou, niekoľko bufetov, ihriská a ubytovanie.

Areál s kapacitou 3 000 ľudí je po rozsiahlej rekonštrukcii a v súčasnosti má k dispozícii šesť bazénov, siedmy - polokrytý sa ešte prestavuje. Krytý bazén je obľúbený najmä pre liečivé vlastnosti termálnej vody s teplotou 38 °C. Využívajú ho najmä reumatici, no dlhý pobyt sa v ňom neodporúča a pre menšie deti je úplne nevhodný. O niečo chladnejšia voda je v pokojnom bazéne (36 °C) spojenom s veľkým relaxačným bazénom, do ktorého ústi tobogan. Pre menšie deti je pripravený bazén s príjemnou 30- stupňovou vodou. Takzvaný taliansky bazén pre malých i veľkých so šikmým dnom má teplotu 28 °C. Okolie bazénov je prevažne trávnaté, k dispozícii je dostatok drevených lavičiek aj ležadlá. V areáli sa konajú aj rôzne kultúrne akcie, organizujú sa špeciálne cvičenia vo vode (napr. pre tehotné ženy). Seniori po 75 majú každý pondelok umožnený vstup zdarma, zvýhodnené sú rodiny s deťmi, permanentky, akcie v spolupráci s neďalekým hyper marketom. V komplexe krytej časti nájdete denný bar, reštauráciu, saunu a masáže.

Ubytovanie


Autokemping s kapacitou 400 osôb sa nachádza nad jazerom vzdialenom na dohľad. K dispozícii sú spoločná kuchyňa a nové sociálne zariadenia. Náročnejší hostia sa môžu ubytovať aj v niektorej z deviatich izieb penziónu alebo v hoteli Thermal so 16 izbami. Veľkým plus sú bezbariérové izby hotela. Cena dvojposteľovej izby je 1 500 korún, prístelka vás vyjde na 550 korún.

Stravovanie


Možností dobre sa najesť i napiť je skutočne veľa. Priamo pri plaveckom bazéne je malý bufet orientovaný najmä na nápoje s bohatou ponukou nanukov a zmrzlín. V každej časti areálu sú ďalšie bufety a pri východe potom celý komplex stravovacích zariadení, ktorý ponúka jedlá od langošov, gyrosu až po kompletné obedové menu či pizzu. Kto si potrpí na kultúrnejšie stolovanie, môže sa najesť v reštaurácii, ktorá má tiež primerané ceny.

Športové aktivity


Návštevníci majú k dispozícii tenisové kurty, ihrisko na plážový volejbal a nohejbal, minigolf a tobogan. Deti sa môžu vyšantiť okrem detského ihriska aj na nafukovacom hrade a trampolínach. Atrakcie treba platiť zvlášť, čo je však vzhľadom na relatívne nízke vstupné pochopiteľné.

PLUSY


- nízke vstupné
- čistota areálu aj bazénov
- veľké množstvo bufetov
- pekne udržiavaný park
- dostatok športového vyžitia
- veľké parkovisko zdarma

MÍNUSY


- atrakcie sa platia zvlášť

VSTUPNÉ


Celodenné: dospelí/deti, seniori, ZŤP 100/70 Sk
po 16. hodine: 50/30 Sk
Permanentka na 10 vstupov: 750/530 Sk
Permanentka na 7 vstupov: 600/420 Sk

JEDLÁ A NÁPOJE


jedlá na objednávku cca 120 Sk
menu 89 Sk
toasty 35 - 40 Sk
(reštaurácia krytého komplexu)
káva 25 Sk
pivo 0,5l 25 Sk
cola 0,5l 35 Sk
fazuľová polievka 30 Sk
plnená paprika 60 Sk
bryndzové halušky 55 Sk
šopský šalát 38 Sk
menu 80 - 90 Sk
langoš 20 Sk
klobása 60 Sk
cigánska pečienka 35 Sk

SLUŽBY


trampolína 20 Sk/5 min.
tobogan 20 Sk/jazda
tenis 100 Sk/hod.
sauna 80 Sk/hod.
masáže 300 Sk
minigolf 200 Sk (vratná záloha)
plážový volejbal zdarma
ležadlo 20 Sk

UBYTOVANIE - KEMP:


stan 100 Sk
auto 40 Sk
príves 160 Sk
osoba/noc 180 Sk
(dieťa 120 Sk, malé zvieratko 100 Sk)
elektrina/deň 50 Sk


Pozri, kde je Kúpeľno-rekreačný areál v Dunajskej Strede >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu