Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kúpalisko Delfín v Bratislave

Celkový pohľad na bazény. Zobraziť galériu (3)
Celkový pohľad na bazény.

BRATISLAVA – Uprostred jedného z najstarších bratislavských sídlisk nájdete malé mestské kúpalisko, ktoré je obľúbené najmä medzi mládežou a obyvateľmi priľahlých častí Bratislavy.

Kúpalisko má kapacitu 2000 ľudí, ale je len ťažko predstaviteľné, že by sa sem pomestili. Areál je priam učupený medzi domami a väčšinou ho tvoria vybetónované plochy. Popri plote nájdete aj trochu zelene a lavičky. Oddýchnuť si môžete aj na lehátkach, ktoré sú k dispozícii zdarma. Treba vyzdvihnúť, že voda vo všetkých troch bazénoch je čistá, rovnako ako aj celý areál. Len toalety by potrebovali nutne zrenovovať. Teplota vody okolo 22ºC vyhovuje najmä plavcom. Pre deti je najväčšou atrakciou vodná šmykľavka a tí najmenší sa môžu vyšantiť na preliezkach a húpačkách v rohu kúpaliska.

Ubytovanie


S ubytovaním sa samozrejme v mestskom kúpalisku nepočíta. Návštevníci Bratislavy, ktorí by však chceli byť ubytovaní v blízkosti tohoto zariadenia, môžu využiť neďaleký hotel Astra (2-posteľová izba za 1 200 Sk).

Stravovanie


Po točitých schodoch sa dostanete na terasu k jednému z dvoch bufetov. V ponuke sú najmä klasické rýchlovky. Náročnejší jedáci môžu využiť Slovenskú reštauráciu. Nevýhodou je, že aj keď je na tej istej terase ako bufet, z kúpaliska nie je do nej vstup možný.

Športové aktivity


Priaznivci.aktívneho oddychu si musia pomôcť sami. Vzhľadom k priestorovým možnostiam, kúpalisko nemá žiadne ďalšie atrakcie. Pri bežnej prevádzke sa tu však nájde dosť priestoru na volejbal, badminton, či iné aktivity s vlastným športovým náradím. V areáli je aj sauna, parný kúpeľ a masáže, ale z kapacitných dôvodov v letnej sezóne nefungujú.

PLUSY:


- čistá voda a bazény
- relatívne nízke ceny
- 2 automaty na pochutiny a nápoje
- lehátka zdarma

MÍNUSY:


- nedostatok sociálnych zariadení
- studenšia voda
- žiadne služby 

VSTUPNÉ

dospelí/deti, seniori, ZŤP
Celodenné 60 Sk / 40 Sk
po 17,30 hod. (v týždni) 50 Sk / 30Sk
Permanentka (10 vstupov) 540 Sk / 360 Sk

JEDLÁ A NÁPOJE


pivo 0,5l 22 Sk
Kofola 0,5l 20 SK
Káva 20 Sk
Cigánska pečienka 58 Sk
Párky 30 Sk
Hranolky 25 Sk
Zapekačka 55 Sk
Palacinka 15 Sk


Pozri, kde je Kúpalisko Delfín v Bratislave >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu