Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Aquathermal Senec

Aquathermal Senec Zobraziť galériu (13)
Aquathermal Senec

SENEC - Relax i zábavu môžu nájsť obyvatelia Senca a blízkeho okolia v Aquathermal Senec, ktorý sa nachádza v známom letovisku Slnečných jazier. Čisté prostredie, veľa zelene, viacero atrakcií a možností na stravovanie i športové vyžitie - to všetko kompenzuje návštevníkovi o niečo vyššiu cenu vstupného.

Neveľký areál s kapacitou viac než 1 000 návštevníkov je možné navštíviť v každom počasí. K dispozícii sú totiž nielen vnútorné, ale aj vonkajšie bazény. Teplota vody dosahuje od 27 do 37 °C. Prieplavovým bazénom sa dá plynulo preplávať z vnútornej časti areálu do vonkajšej a naopak. Oddýchnuť si možno aj pod vodným chrličom či dáždnikom, vodnými dýzami, v protiprúde, vzduchovom gejzíre či na masážnej lavici. Obľúbený je aj pokojový a relaxačný bazén a palmová záhrada nad bazénmi. Pre deti je pripravený detský bazén a milovníci atrakcií určite nevynechajú vnútorný či vonkajší tobogan a dve šmýkačky. Za príplatok tiež možno využiť fínsku a parnú saunu, perličkový kúpeľ i masáž. Nikto by po návšteve tohto strediska nemal zostať sklamaný. Pri pohybe pod celým areálom netreba nosiť so sebou peniaze - pri vstupe totiž dostane každý zákazník čipový náramok, ktorý slúži na otvorenie skrinky a zároveň sa naň započítava konzumácia počas pobytu.

Ubytovanie


Priamo v Aquathermale sa ubytovať nedá. Hneď oproti sa však nachádza 3-hviezdičkový hotel Senec. Rátať však treba s cenami nad 1 000 Sk/ noc. Výhodou je, že pri ubytovaní na viac ako 3 noci máte jeden vstup do Aquathermalu zadarmo. Lacnejšie ubytovanie možno nájsť v neďalekom stanovom tábore - už od 1 300 Sk za bungalov pre troch či 600 Sk za izbu pre dvoch.

Stravovanie


Najesť a osviežiť sa možno v Senci priamo v plavkách. K dispozícii sú v areáli tri bufety a dve reštaurácie. Nájsť tu možno nielen rýchle občerstvenie, ale aj široký výber varených jedál.

Športové aktivity


Plážový volejbal, futbal a petangue sú možnosti športového vyžitia v tomto zariadení. Pre deti je tu detské ihrisko a animátori so svojím programom.

PLUSY


- čisté, upravené okolie
- atrakcie, animátori pre deti
- dostatok stravovacích zariadení
- ležadlá, slnečníky, tobogany v cene
- akcie k vstupnému (napr. lístky do kina či na koncert)
- zadarmo plavkové plienky pre deti
- dlhá otváracia doba (10. - 22. hod.)
- doprava autobusom Bratislava - Senec 2×denne v cene vstupného

MÍNUSY


- vyššia cena vstupenky

VSTUPNÉ:



3-hodinový vstup/celodenný vstup
dospelí 300 Sk/450 Sk
deti (3 - 12 rokov)
200 Sk/350 Sk
každá ďalšia polhodina:
dospelí
30 Sk
deti 20 Sk
Permanentky:
10 x 3 hod./10 x celodenná
dospelí 2 400 Sk/3 500 Sk
deti
1 600 Sk/2 500 Sk

JEDLÁ A NÁPOJE


pivo 0,5 l
40 Sk
kokakola 0,5 l 40 Sk
hranolčeky 50 Sk
šalát 250 g 80 Sk
pečené kuracie stehno
60 Sk
bravčové soté 100 Sk

SLUŽBY:

saunový svet
100 Sk
masáž malá
200 Sk
masáž veľká
350 Sk
zapožičanie ležadlá a slnečníka  zdarma


Pozri, kde je Aquapark Senec >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu