Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Začiatok soboty patril Slovákom

Zobraziť galériu (29)

Sobotný hudobný program odpálili Slováci. Mladá nádejná kapela The Swan Bride zo Žiliny. Chlapci síce nevydali ešte oficiálny album a ich skladby hráva len alternatívne Radio FM, ale fanúšikov majú požehnane. V punk rockovom duchu program pokračoval vystúpením českých The Prostitutes.

Polemic - kapela, ktorá patrí jednoznačne medzi špičku slovenskej koncertnej scény. Hrajú už dvadsať rokov, ale ešte stále im nedošiel dych. Ich ska roztancovalo celé letisko a spolu s nimi si fanúšikovia zaspievali ich najväčšie hity z ich aktuálnej výberovky.

Ďalším slovenským koncertom, ktorý si určite netreba nechať ujsť je koncert Pary, ktorej minuloročné vystúpenie na Pohode videlo takmer 15tisíc fanúšikov.

Okrem hudby naplno bežia divadelné predstavenia, tanečné workshopy a prednášky. Medzi množstvom prednášok o drogách, ekológii a literatúre určite vynikajú prednášky o hudbe, či už na veľmi aktuálnu tému "Internet - najsilnejší hudobný nástroj?", alebo "Môže slovenská hudba dobyť svet", na ktorých sa okrem slovenského publicistu J. Kušnierika a O. Smetanovej z Hudobného centra zúčastnili zahraničný hostia - S. Cohen z Orchard a J. Woost z Last.fm.

Medzi prednášky, o ktoré bude veľký záujem určite bude patriť stretnutie Štefana Hríba s Václavom Havlom.




The Swan Bride



Polemic


Zdroj: Bleskovky
Foto: www.MeToo.sk
Video: www.MeToo.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu