Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Na Pohode to vrelo!

Gocoo
Gocoo

Veľkým množstvom nových fanúšikov sa po svojom piatkovom vystúpení na Pohode bude môcť určite pochváliť britská partička Gossip.

Táto kapela s charizmatickou speváčkou vpredu a dotetovanou sympatickou bubeníčkou vzadu si svojím vystúpením získala srdcia nielen trenčianskeho publika, ale určite aj SBSkárov. Keď totiž speváčka Beth vchádzala medzi ľudí, pomohla ochranárom prejsť zábrany a ešte sa ich aj popýtala či je všetko ok. Vidieť, že jej záleží na ľudoch. To, že jej veľmi záleží na hudbe bolo vidieť počas celého ich vystúpenia. Pódium jej bolo plné, svojím nadšením a energiou rozhýbala letisko.

Zatiaľ čo vonku zapadalo slnko, v O2 Aréne slnko vychádzalo. Priniesla ho tam Lady Saw so svojím reggae vystúpením. Táto kontroverzná speváčka rozknísala fanúšikov nákazlivými rytmami a skvelým spevom. Z rytmu ju nevyviedli ani drobné nepríjemnosti s elektrikou na pódiu. Počas drobných výpadkov sa nielen veselo pobehovala po pódiu, ale ukázala aj mini striptýz, ktorým ale neodhalila nič, čo by nemalo byť videné.

Jedným z vrcholov Metoo stage bolo určite vystúpenie japonského bubeníckeho zoskupenia Gocoo. Táto skupina, pozostávajúca prevažne zo žien vo zvuku svojích taiko bubnov rozbúšila takmer celé letisko. Niektoré z nich tak nadšene a energicky bubnovali, až lietali triesky.

Zdroj: Bleskovky
Foto: www.MeToo.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu