Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Skupina maduar s videoklipom I'm a Rock v USA, Canade a EU!!!

Maduar
Maduar

Skupina Maduar tento rok oslávi 25. výročie svojho založenia a na začiatok roka si nemohla priať krajší darček! Ich kontroverzný videoklip ku skladbe I´m a Rock, ktorým členovia skupiny verejne protestujú proti cenzúre v niektorých CZ a SK rádiách si totiž vybrala americká spoločnosť Screenplay pre svoju aktuálnu januárovú videokompiláciu s názvom Club Vision January 2011.

Ďalšia dobrá správa prišla Maduaru z Anglicka. Na januárové vydanie prestížnej videokompilácie distribuovanej video DJ-om v celej Európe zaradila videoklip I'm a Rock aj londýnska spoločnosť MixMash. Vďaka tomu sa I'm a Rock dostane do rúk video Dj-om v USA, Canade a v Európskej únii.

"Máme obrovskú radosť, že sa nám vo veľmi krátkom čase podarilo s novým videoklipom posunúť do zahraničia. Zároveň nás teší, že spomedzi množstva materiálov, ktoré týmto spoločnostiam denne prichádzajú na stôl, bol vybratý práve ten náš, čo si nesmierne vážime. Veď byť v spoločnosti zvučných mien svetového šoubiznisu ako sú Black Eyed Peas, Pitbull, Katy Perry, Nelly Furtado, Edward Maya či Armin van Buuren je pre nás veľkou odmenou a sme hrdí, že môžeme aspoň troškou prispieť k popularizácii našej krajiny vo svete"
povedali na margo svojho úspechu bratia Matyinkovci.

Už devätnásty videoklip skupiny maduar sa natáčal koncom septembra minulého roka v Kultúrnom dome vo Veľlkej Lehôtke pri Prievidzi a na český a slovenský trh bol uvedený koncom októbra 2010. Skladba I´m a Rock sa veľmi dobre uviedla v českých rádiách (v piatich poslucháčskych hitparádach dosiahol pozíciu No.1).

Maduar tento rok plánuje vydanie svojho nového albumu a po 3 rokoch strávených koncertovaním v diskotékach, vyrazí na akustické turné. Už onedlho, 15.1.2011 sa môžu fanúšikovia skupiny tešiť aj na nový singel a videoklip - tentoraz pomalú skladbu v slovenčine s názvom Náš čas.


Videoklip I´m a Rock

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu