Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Na Slovensku zaznejú legendárne hity skupiny ABBA!

Skupina AbbAgain sa v novembri predstaví na Slovensku
Skupina AbbAgain sa v novembri predstaví na Slovensku

Milióny predaných albumov, vypredané koncerty a veľkolepé hity, ktoré nás prvýkrát uchvátili pred vyše 30 rokmi. Nestarnúcimi hitmi ako Mamma Mia, Dancing Queen alebo I Have a Dream si ABBA podmanila množstvo fanúšikov na celom svete a v novembri sa o to pokúsi aj na Slovensku! Pod názvom ABBA The Concert sa u nás v rámci svojho turné „Hello Europe Tour“ predstaví slávne zoskupenie AbbAgain.

Skupina Abba sa preslávila na celom svete. Dnes jej pokračovatelia - zoskupenie AbbAgain, prinášajú jedinečnú možnosť zažiť koncert tejto legendy opäť naživo.

Príprava turné si vyžadovala mesiace práce a stovky tanečných aj speváckych nácvikov. Oblečenie umelcov, osvetlenie, kulisy, ba dokonca špecifická farba a povrch pódia - to všetko dokonale pripomína vystúpenia štyroch Švédov spred tridsiatich rokov. Výsledok tak skutočne stojí za to. Abba The Concert na nás „vypáli“ 150 minútový hudobný ohňostroj s trinástimi umelcami na scéne, ktorí so sebou prinesú profesionálne spevácke vystúpenie a skvelú show.

Profesionálna zostava a strhujúce hity skupiny Abba sú zárukou pre nezabudnuteľný umelecký zážitok a určite budú patriť k vrcholom tohtoročnej hudobnej jesene.

 

Abba The Concert na Slovensku:

Nitra 19.11.2010

Banská Bystrica 20.11.2010

Poprad 21.11.2010

 

Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu