Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Na Slovensko prichádza muž menom „úspech“

Jack Canfield
Jack Canfield

BRATISLAVA - Už o niekoľko týždňov sa na Slovensku predstaví po prvýkrát muž, ktorý vo svete zosobňuje slovo „úspech“. Svetovo najuznávanejší motivátor a tréner, Američan Jack Canfield, vystúpi na konferencii roka 2010 v strednej a východnej Európe. Tajomstvo úspechu sa vďaka tomu môžete dozvedieť priamo od autora svetového bestselleru „Slepačia polievka pre dušu“.

Študovaniu úspechu a rozhovorom s úspešnými ľuďmi sa Jack Canfield venuje už viac ako 30 rokov. Počas tohto obdobia zistil, čím sa líšia od ostatných, čo ich motivuje či inšpiruje. Na základe týchto skúseností šíri jedinečné zásady úspechu po celom svete. On sám garantuje zvýšenie vašich príjmov do jedného roka, pokiaľ to, čo sa na jeho prednáške naučíte, aplikujete do praxe.

Jack Canfield zmení váš život a pohľad na úspech. V Európe bude prednášať po prvýkrát, a to rovno na Slovensku! Tajomstvo úspechu môžete spoznať naživo 26.júna, kedy so svojou prednáškou Tajomstvo úspechu vystúpi v Incheba Expo Aréne v Bratislave. Viac informácií na www.tajomstvo-uspechu.sk. Jack Canfield je americký motivačný rečník a spisovateľ. Preslávil sa hlavne ako spoluautor bestselleru „Slepačia polievka pre dušu“.

Je autorom a editorom viac ako 60 bestsellerov, napísal takmer 200 titulov s nákladom cez 112 miliónov výtlačkov. Jeho diela boli preložené do 47 jazykov. Spolu s Markom Victorom Hansenom zozbierali silné príbehy obyčajných ľudí, ktorí dokázali neobyčajné veci. 101 najinšpiratívnejších vydali knižne pod názvom „Slepačia polievka pre dušu“. V roku 1995 získala kniha prestížne ocenenie Abby Awards (Kniha roka) a stal sa z nej doslova popkultúrny fenomén. „Slepačia polievka pre detskú dušu“ bola v roku 1998 zvolená za obľúbenú knihu roka a 7 ďalších pokračovaní sa umiestnilo v zozname bestsellerov vydavateľstva New York Times. Vďaka tomuto úspechu získali obaja autori aj zápis v Guinessovej knihe rekordov.

Jack Canfield je zároveň odborníkom na prípravu špičkových seminárov pre podnikateľov, manažérov, obchodných profesionálov či zamestnancov. Počet ľudí, ktorým pomohol k úspechu v osobnom či profesnom živote, sa ráta na stá tisíce. Na svojich seminároch učí poslucháčov správne ohodnotiť samého seba. Čítajú ho milióny, hovorí k najvýznamenjším spoločnostiam po celom svete, stretáva sa so svetovými filmovými hviezdami, slávnymi spisovateľmi, či profesionálnymi športovcami a je držiteľom mnohých profesionálnych a občianskych vyznamenaní.

 

Predpredaj vstupeniek: www.ticketstream.sk a www.ticketportal.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu