Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ošetrenie proti starnutiu alebo facelift pre zuby

Starostlivosť o chrup je veľmi dôležitá Zobraziť galériu (2)
Starostlivosť o chrup je veľmi dôležitá

V súčasnosti je evidentné, že ako starneme, venujeme väčšiu pozornosť starostlivosti o telo a zdravej výžive. Tiež viac cvičíme, aby sme zakryli prejavy starnutia. Médiá nás presviedčajú, že s rôznymi kozmetickými prípravkami proti starnutiu a zdravým životným štýlom môžeme vrátiť čas späť a vyzerať dokonca o desať rokov mladšie oproti skutočnému veku.

Na druhej strane je zarážajúcou skutočnosťou, že 74 % zo slovenských žien vo veku nad 40 rokov považuje starostlivosť o pleť za súčasť každodennej kozmetickej rutiny, pričom len 5 % z nich považuje z tohto aspektu za dôležitú aj starostlivosť o zuby.

Ak nám tak záleží na tom, aby sme mali svoju pokožku a telo v dobrej forme, prečo sme až takí ľahostajní k starnutiu našich zubov?

„Ženy vždy vynakladali obrovské úsilie na to, aby si zachovali svoju krásu a zabudli na ničivý vplyv času. Pritom však zabúdajú na niečo skutočne dôležité: postarať sa o zdravý a mladistvý vzhľad svojich zubov a ďasien, a to napriek tomu, že krásny úsmev je jedným zo základných prvkov príjemného vzhľadu. Nejde len o estetickú stránku: nedostatočná, resp. nevhodná ústna hygiena môže viesť k vývinu ochorení zubov a parodontálnych ochorení, ktoré majú vplyv na celkové zdravie organizmu, a to najmä vo veku nad štyridsať rokov,“ varuje MUDr. Irena Lacková.

V súčasnosti totiž máme k dispozícii niekoľko výborných nástrojov slúžiacich na udržanie mladosti našich zubov a ďasien vrátane poslednej novinky od značky Signal - zubnej pasty Signal anti-age.

Vedci zo spoločnosti Signal identifikovali päť najbežnejších prejavov starnutia zubov a parodontu: úbytok ďasien, erózia zubnej skloviny, strata belosti zubov, podráždenie ďasien a citlivosť zubov. Vyvinuli novú zubnú pastu Signal anti-age, ktorej aktívne zložky účinne napomáhajú bojovať proti piatim symptómom starnutia zubov.

Sérum s obsahom vápnika chráni zubnú sklovinu pred škodlivými účinkami kyselín a udržiava tak zuby silné a žiarivé. Vitamín E, ktorý je známym antioxidantom, ochraňuje zuby pred voľnými radikálmi a podporuje zdravie ďasien. Antibakteriálny citran zinočnatý poskytuje ochranu ďasien a citran draselný pomáha znižovať citlivosť zubov a ďasien. Žiarivosť a belosť vašich zubov pomáha obnovovať oxid kremičitý, ktorý zo zubov odstraňuje nečistoty.

Účinnosť zubnej pasty Signal anti-age je dokázaná viacerými klinickými skúškami a potvrdzujú ju aj skúsenosti zákazníkov. V priebehu testu výrobku, ktorý vykonala spoločnosť Unilever, 7 z 10 žien zaznamenalo zlepšenie niektorých problémov so zubami a ďasnami po 2 týždňoch používania zubnej pasty Signal anti-age.

Zubná pasta Signal anti-age vám umožní oslniť sebavedomým úsmevom kedykoľvek a pomôže vám zachovať si mladistvý a atraktívny výzor bez ohľadu na váš vek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu