Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nový projekt pre teenagerov vám prináša Palace Cinemas už 26. mája!

Nový projekt pre teenagerov sa volá Teens party
Nový projekt pre teenagerov sa volá Teens party

Palace Cinemas si pre vás pripravila nový projekt s názvom Teens party, ktorý je určený najmä pre teenagerov. Okrem skvelého filmového zážitku s filmom Streetdance 3D, si môžete vychutnať super darčeky, ktoré sú pripravené pre každého návštevníka a taktiež špeciálnu tombolu. Tak nenechajte si ujsť túto exkluzívnu novinku a príďte do Palace Cinemas Eurovea už v stredu 26. mája o 18.15.

Streetdance je považovaný za prvý tanečný film v 3D! Život Carly pripomína rozprávku. Chodí s charizmatickým Jayom a ich tanečná skupina sa práve prebojovala do finále tanečného majstrovstva UK Street Dance Championship.

Rozprávka sa ale končí vo chvíli, keď Jay opustí Carly i skupinu a všetky sny o tanečnej sláve sa tak začínajú rýchlo rútiť. Zlomená Carly bojuje zo všetkých síl, aby skupine i sebe dokázala, že k víťazstvu ich môže doviesť aj ona. Po sérii nepríjemností a osobných porážok, medzi ktoré patrí aj strata skúšobne, začína o svojich vodcovských schopnostiach vážne pochybovať.

Spása prichádza v podobe učiteľky baletu Heleny, ktorá je fascinovaná schopnosťami a nadšením Carly a celej skupiny a ponúkne im, že môžu trénovať v luxusnom štúdiu baletnej akadémie. Podmienkou ale je, že budú spolupracovať s jej baletnými tanečníkmi. Helena dúfa, že Carlyino nadšenie a vášeň prameniaca zo street dance nakazí aj jej mladých zverencov pred konkurzom do prestížneho britského Kráľovského baletu.

Pre každého návštevníka Teens party sú pripravené ku vstupenke skvelé darčeky od spoločnosti Nivea, 7 Days, Toma Natura. V špeciálnej tombole máte šancu vyhrať skvelé ceny od Pumy. Mediálnym partnerom projektu je Zoznam.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu