Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Aprílové predstavenia v Štúdiu L+S

B. Polívka a M. Lasica v predstavení Mínus dvaja Zobraziť galériu (7)
B. Polívka a M. Lasica v predstavení Mínus dvaja

Od pondelka 8. marca 2010 sa v Štúdiu L+S začína predaj lístkov na mesiac apríl. Ako prvé predstavenie sa divákom predstaví francúzska komédia Mínus dvaja v hlavnej úlohe s Milanom Lasicom a Bolkom Polívkom.

Dvaja pacienti sa rozhodnú stráviť zvyšok svojho života inak ako „vylihovaním„ v nemocnici. Počas dobrodružného úteku sa stretnú s celým radom ľudských príbehov. Tehotná žena ich prosí, či by našli otca jej dieťaťa a oznámili mu, kde rodí, aby vedel, ak by sa náhodou rozhodol byť šťastný. Hra je výnimočnou príležitosťou pre hercov so zmyslom pre humor a darom pátrať po príčinách často absurdného ľudského konania.

Okrem francúzskej komédie Mínus dvaja sa diváci môžu tešiť na predstavenia Partička, Rybárik Kráľovský, Na fašírky mi nesiahaj, Půldruhe hodiny zpozdení, OooPS!Workshop. Štúdio L+S ponúkne divákom počas apríla aj úspešnú komédiu plnú nečakaných slovných a situačných zvratov Najšťastnejší z troch, kde sa v hlavnej úlohe predstaví Petra Polnišová, Robert Roth, Daniel Dangl, Peter Sklár. Počas necelých dvoch hodín môžu diváci sledovať príbeh o veľkej láske k manželovi a milencovi, ku ktorému patrí výmena postáv, absurdná zápletka a humor založený na náhode. Hlavní hrdinovia sú obyčajní, priemerní, nezaujímaví ľudia. Obyčajní vo svojich zlozvykoch a dobrých vlastnostiach, ktorí stoja na polceste medzi hrdinami a darebákmi.

Apríl uzavrie hosťujúce predstavenie Divadla Ungelt Jeffreymu je šoufl v hlavnej úlohe s Oldřichom Kaiserom.

 

Objednávky a rezervácie vstupeniek na predstavenia je možné zakúpiť v pokladni Štúdia L+S od 15:00 hod. – 19:00 hod. v pracovný deň a vždy 1 hodinu pred predstavením.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu