Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Jack Rozparovač a Dáma v čiernom

Hana Zagorová v predstavení Jack Rozparovač
Hana Zagorová v predstavení Jack Rozparovač

BRATISLAVA - V prvom jarnom mesiaci spestrí repertoár Divadla Nová Scéna niekoľko zaujímavých produkcií.

Najatraktívnejšou je hosťovanie pražského Divadla Kalich s muzikálom Jack Rozparovač, v ktorom okrem iných slávnych českých a slovenských muzikálových hviezd účinkuje stálica hudobného neba Hana Zagorová. Romantický muzikál z tvorivej dielne hitmakera Vaša Patejdla je o dvoch podobách lásky. Tú prvú, sesterskú, osudovo rozdelil Jack Rozparovač, tú druhú, mileneckú, táto najzáhadnejšia postava v dejinách kriminalistky spojila. Výpravná muzikálová inscenácia ponúka podmanivú atmosféru Londýna 19. storočia, romantiku, aj všadeprítomné napätie a nezabudnuteľné melódie.

Jack Rozparovač bude mať 16. marca o 19. hodine na Novej Scéne bratislavskú premiéru - v postave Elizabeth sa predstaví spevácka stálica Hana Zagorová. Okrem nej v muzikáli hrajú Leona Machálková, Roman Vojtek, Josef Laufer, Richard Tesařík a mnohí iní známi českí i slovenskí muzikáloví herci.

Predstavenie je v Bratislave po prvý raz a uvádza sa len jeden jediný raz - v utorok 16. marca o 19. hod.

Návštevníkov Divadla Nová Scéna čaká v sobotu 20. marca o 19. hod. hudobná lahôdka. Ojedinelý koncert nevšedného zoskupenia – Dáma v čiernom. Za týmto tajuplným názvom sa ukrývajú - najmä v zahraničí známa a uznávaná šansónová a jazzová speváčka Jana Orlická, Diabolské husle Jána Berkyho Mrenicu ml., akordeonista Michal Červienka, hudobníci ako Juraj Burian, Martin Gašpar, Marcel Buntaj a mnohí ďalší.

Projekt Dáma v čiernom predstaví originálnu dynamickú hudbu s nesmiernou energiou - rómsku hudbu z Indie, Turecka, Ukrajiny, Francúzska, Rumunska, Maďarska a Slovenska v špičkovom muzikantskom zoskupení.

 

Vstupenky na všetky predstavenia sú už v predaji.

 

Ďalšie informácie nájdete na www.nova-scena.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu