Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Na Novej scéne sa zrodí hviezda!

Muzikál Boyband
Muzikál Boyband

BRATISLAVA – Na Novej Scéne uzrie svetlo sveta prvá slovenská chlapčenská skupina! A to v muzikáli Petra Quiltera Boyband.

Aktuálny divadelný hit súčasného londýnskeho West Endu. Úspešná inscenácia, ktorá sa dnes hrá v Maďarsku, Poľsku, Nemecku, Holandsku... V celoslovenskej premiére – jedine a len na Novej Scéne, a to už 10. a 11. apríla 2010.

Muzikál o vzniku a živote jednej chlapčenskej speváckej skupiny. Sláva, odriekanie, manipulácia, závisť, pretvárka. Spleť intríg, neľútostné a neraz až komické zákony šoubiznisu. Premenlivé podoby priateľstva, lásky, popularity, dôvery, profesionality. Množstvo humorných scén a tie najznámejšie piesne najobľúbenejších chlapčenských skupín sveta!

Chlapčenskú skupinu vytvoria: Pavol Plevčík, Ondrej Antálek, Martin Kaprálik, Thomas Puskailer, Martin Madej, Peter Makranský.

Ďalej účinkujú: Marcel Ochránek, Karin Olasová, Ján Gallovič, Andrea Kiráľová, Katarína Ivanková.

Tvorivý tím: preklad: Alexandra Ruppeldtová, texty piesní: Martin Sarvaš, Peter Uličný, Miroslav Jurika, Martin Brezáni, choreografia: Miňo Kereš, scéna a kostýmy: Alexandra Grusková, réžia: Svetozár Sprušanský.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu