Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Jack Rozparovač na Novej Scéne

Hana Zagorová v predstavení Jack Rozparovač
Hana Zagorová v predstavení Jack Rozparovač

BRATISLAVA – Pražské Divadlo Kalich bude opäť hosťovať v Divadle Nová Scéna. Tentoraz v bratislavskej premiére uvedie muzikál Jack Rozparovač, v ktorom „hviezdi„ stálica česko-slovenskej hudobnej scény Hana Zagorová.

Romantický muzikál z tvorivej dielne hitmakera Vaša Patejdla je o dvoch podobách lásky. Tú prvú, sesterskú, osudovo rozdelil Jack Rozparovač, tú druhú, mileneckú, táto najzáhadnejšia postava v dejinách kriminalistiky spojila.

Výpravná muzikálová inscenácia s množstvom hereckých a speváckych hviezd ponúka podmanivú atmosféru Londýna 19. storočia, romantiku aj všadeprítomné napätie a nezabudnuteľné melódie.

Pod pôvodným českým muzikálom Jack Rozparovač je podpísaný prvotriedny tvorivý tím - autor hudby Vašo Patejdl, texty Eduard Krečmar, libreto Ivan Hejna, réžia Petr Novotný.

 

Jack Rozparovač bude mať 16. marca o 19. hodine na Novej Scéne bratislavskú premiéru - v postave Elizabeth sa predstaví spevácka stálica Hana Zagorová. Okrem nej v muzikáli hrajú napríklad Leona Machálková, Filip Blažek, Martin Dejdar, Sabina Laurinová, Roman Vojtek, Josef Laufer, Richard Tesařík a iní.

 

Ide o jediné, exkluzívne predstavenie v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu