Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hospodská

Predstavenie Hospodská
Predstavenie Hospodská

20 špecifických postáv v „hospodskej“ rodine stvárňujú len traja herci. Tváre dvoch z nich poznajú mnohí z Vás z televíznych obrazoviek - brilantný Kamil Mikulčík reprezentoval Slovensko na Eurovízii v Moskve a Martin Trnavský je známy ako riaditeľ nemocnice v seriáli Ružová záhrada.

HRÁME V MESTSKOM DIVADLE!
MESTSKÉ DIVADLO P. O. HVIEZDODLAVA – UMELECKÁ SCÉNA BKIS
7.12.2009, pondelok, 19.00
Vstupné: 10,-€/301,-Sk, 8,-€/241,-Sk


Divadelní spolek Frída, Brno
Scénár a réžia: Dodo Gombár
Hrajú: Kamil Mikulčík, Radim Novák a Martin Trnavský

Pri potulkách českými a slovenskými pohostinstvami zaregistrovali tvorcovia tejto hry - Dodo Gombár a Divadelní spolek Frída, niekoľko zaujímavých skutočností. Napriek tomu, že sa všetky tieto zariadenia vyznačujú svojskou a vlastnou atmosférou a charakterom, jednu vec majú spoločnú. Odhliadnuc od faktu, že v každom z nich sa konzumuje alkohol, sú miestom, kde sa v krátkom časovom intervale vystrieda pomerne široká škála príslušníkov spoločnosti.

Hospodksá je malé komorné panoptikum ľudských charakterov, typov a rozličných figúrok. Javiskovým orlojom fragmentov, smiešne smutných epizódiek, pesničiek a hovoreného slova. Všetky postavy navzájom spája miesto, kam prichádzajú uložiť a osviežiť svoje unavené telá a boľavé duše. Napriek tomu, že sa niektoré postavy navzájom nikdy nestretnú, v podstate sú všetci členmi jednej „hospodskej“ rodiny. Inscenácia ponúka aj pesničky, ako jemne sarkastickú reakciu na súčasný muzikálový boom, a tiež originálne štylizované bábky ako plnohodnotné javiskové bytosti.

Zmena programu vyhradená!

Predpredaj a informácie: v Informačnom centre na Klobučníckej ulici 2 alebo v sieti Ticketportal, www.ticketportal.sk

Hodinu pred predstavením predaj v DPOH, Laurinská 1, 811 01 Bratislava.

www.bkis.sk

www.mestskedivadlo.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu