Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Johanka na Novej scéne

Johanka z Arku
Johanka z Arku

BRATISLAVA – Nová scéna bude mať začiatkom decembra atraktívneho hosťa – pražské Divadlo Kalich, ktoré uvedie Johanku z Arku. Muzikál o francúzskej svätici je odbornou aj laickou verejnosťou hodnotený ako jedno z najlepších pôvodných českých diel tohto žánru.

Autorom hudby je Ondřej Soukup, texty piesní napísala Gabriela Osvaldová a scenár Jiří Hubač. Obnovená premiéra inscenácie bola tento rok v septembri v pražskom Divadle Kalich, ktoré teraz zavíta do Bratislavy. V hlavnej úlohe Johanky sa predstaví Lucia Šoralová, spievať a hrať budú aj Kamil Střihavka, Jiří Zonyga, Jan Kříž, Zdeněk Podhurský, Vilém Čok, Petr Dopita, Petr Opava, Antonín Moravec, Laco Hudec a ďalší.

Predstavenie má oproti „starej Johanke“ niekoľko noviniek, ale hlavným lákadlom zostáva však plnokrvný príbeh, ktorý obsahuje širokú škálu emócií... a samozrejme nádherná hudba s hitmi ako napr. Most přes minulost...

Dve predstavenia sa uskutočnia v na Novej scéne 4. a 5. decembra o 19. hodine, vstupenky sú už v predaji v pokladnici divadla od 30 eur.

Ďalšie informácie nájdete na www.nova-scena.sk alebo u PR manažérky Ľuby Zednikovičovej – mobil 0905 998 620
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu