Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Košické multikino bude najmodernejšie na Slovensku

BRATISLAVA – Spoločnosť CINEMAX, a. s., prevádzkovateľ siete multikín CINEMAX, otvorí 29. novembra 2008 v Košiciach najmodernejšie viacsálové kino na Slovensku. Nachádza sa v novej časti obchodného centra OPTIMA II, na Moldavskej ceste 32. Tento multiplex so 7 sálami bude najväčším viacsálovým kinom mimo Bratislavy a tretím najväčším v rámci celého Slovenska.

Už od jeho otvorenia sa všetci návštevníci môžu tešiť na bohatý program, v ktorom nebude chýbať košická premiéra filmu Quantum of Solace (najnovší James Bond), slovenská premiéra filmov High School Musical 3: Posledný rok (muzikálový príbeh o najpopulárnejších amerických študentoch) a Pavučina lží (špionážny thriller z prostrediatajných služieb od oscarového režiséra Ridley Scotta v hlavnej úlohe Leonardo DiCaprio a Russell Crowe). Okrem týchto titulov si budú môcť návštevníci vybrať z ďalších 10 filmov.

Absolútnou novinkou sú projekcie v rámci najväčšieho slovenského filmového festivalu MFF aj v Košiciach už 30.11.2008, kde si budú môcť diváci na špeciálnej projekcii pozrieť film Vicky Cristina Barcelona.

Hneď nasledujúci týždeň sa diváci môžu tešiť na vianočnú rozprávku roka o malom sobíkovi – Niko a cesta ku hviezdam (so slovenským dabingom) a horor Karanténa (s Jennifer Carpenter). Diváci si budú môcť filmy vychutnávať v kinosálach vybavených veľkými plátnami, komfortnými sedadlami, dokonalým digitálnym zvukom (DOLBY DIGITAL SURROUND EX) a samozrejme klimatizáciou.

CINEMAX KOŠICE, rovnako ako všetky ostatné multikiná CINEMAX, myslí aj na detského a náročnejšieho diváka. Pre deti je pripravený okrem množstva filmov aj projekt „detské kino“, ktoré každú nedeľu ponúka to najlepšie pre detského diváka len za 55 Sk. A každú stredu je pripravený projekt ArtMAX pre filmových „fajnšmekrov“.

Multikino CINEMAX KOŠICE bude všetkým divákom osviežovať čakanie na film aj v kino kaviarni, ktorá sa nachádza priamo v priestore CINEMAX. Stačí si len vybrať film (vždy 12 až 15 titulov) kúpiť lístok a prísť – premieta sa denne od 11.00 hod do 21.30 hod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu