Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Náhla zmena predskokana Jamesa Blunta!

Sandrine
Sandrine

Manažment Jamesa Blunta náhle zmenil svoje rozhodnutie a Teddyho Thompsona vymenil za speváčku Sandrine, ktorá bude súčasťou jeho európskeho turné. James Blunt vystúpi v bratislavskej Incheba Expo Aréne 26. októbora 2008.

Profil – SANDRINE

Jej debutový album „Dark Fades Into The Light“, je konečným výsledkom pozoruhodnej hudobnej, citovej a geografickej cesty, ktorou prešla z drsnej oblasti Blue Mountain v Austrálii až do miernej oblasti Catskils Woodstock.

Sandrine začala vystupovať hneď ako dokázala stáť na pódiu alebo pred cirkevnou kongregáciou. Jej otec – farár miloval hudbu a presťahoval celú rodinu z oblasti Blue Mountain na Nový Zéland, keď mala Sandrine šesť rokov. Zorganizoval celú rodinu do kočovnej kresťanskej hudobnej skupiny nazvanej The Cornerstone Family.

Sandrine ako pätnásťročná odišla od rodiny a začala bývať v karaváne. Našla si prácu ako čašníčka v kaviarni, kde jej zákazníci nosili ukážky „svetskej“ hudby, ktorá jej bola predtým zakázaná. Sandrine spomína: „Prvý album, ktorý mi niekto doniesol bol Roling Stones „Sticky Fingers“.. Len som sedela vo svojom karaváne, počúvala a myslela „Bože to je úžasné..“. Sadla som si a začala písať piesne, a skoro na to som opustila svoj domov. Veľa som cestovala len s gitarou a písala piesne. Po dvoch rokoch som sa vrátila a usadila v Sydney, kde som napísala i svoj prvý album.“

V roku 2004 vydala v Austrálii album „Trigger“, ktorý automaticky spôsobil veľký rozruch. Úvodná skladba sa ihneď dostala do Top 20 austrálskej hitparády a mnoho hudobných staníc ju nazvalo skladateľkou roka. Záujem prejavili i významné americké vydavateľstvá. Dokonca i Gene Simmons (KISS), ktorý vlastní vlastné vydavateľstvo, trval na stretnutí, keď prechádzal cez Sydney.

Keď bola Sandrine pripravená napísať a nahrať „Dark Fades Into The Light“, bola rozhodnutá urobiť to podľa seba. Rozposlala svoje demo nahrávky množstvu amerických producentov, vrátane Malcolma Burna, ktorého to ihneď zaujalo. Sandrine odcestovala do jeho domáceho štúdia a hoci na začiatku plánovali nahranie len 3 skladieb, nakoniec spolu urobili celý album.

Jej melódie spájajú prvky klasického popu šesťdesiatych rokov s dokonalým typom súčasného neo-soulu.

Album Dark Fades Of Light vyšiel v apríli 2008.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu