Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

OMEGA MUSICAL po prvý krát v Leviciach!

PR článok Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: ExperiDance)

Na javisku ExperiDance z Budapešti! 24 tanečných umelcov na javisku a 5 vynikajúcich hudobných aktérov na mikrofóne predstavia spoločnú produkciu kapely Omega a ExperiDance a 21 senzačných Omega hitov v novom šate. Príbeh, ktorý zažil každý, kto bol mladý a zamilovaný. Muzikál ‘Gyöngyhajú lány balladája – OMEGA MUSICAL' bude na javisku v Športovej hale v Leviciach 26. októbra.

OMEGA MUSICAL po prvý
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: ExperiDance)

Kapela Omega a ExperiDance Production vytvorili muzikál po niekoľkých rokoch starostlivého plánovania, starostlivej koordinácie a horúčkovitej tvorivej práce. Tento výnimočný muzikál sa teší veľkej obľube, o čom svädčia vypredané hľadiská divadiel. Niet sa čomu diviť, keďže v predstavení zaznejú legendárne svetové hity ako „Trombitás Frédi, Régi Csibészek, Ezüst Eső, Petróleum lámpa, Ha én szél lehetnék alebo Gyöngyhajú lány..”.

Vstupenky na OMEGA MUSICAL nájdete v sieti Predpredaj.sk.

OMEGA MUSICAL po prvý
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: ExperiDance)

Színpadon a budapesti ExperiDance! 24 táncművész a színpadon és 5 kiemelkedő musical énekes a mikrofonnál! Omega együttes és az ExperiDance közös produkcióját és 21 szenzációs Omega-slágert mutatnak be új köntösben. Egy történet, amit mindenki átélt, aki fiatal volt és szerelmes. A Gyöngyhajú lány balladája - OMEGA MUSICAL című előadás október 26-án lesz színpadon a lévai Sportcsarnokban.

Az Omega zenekar és az ExperiDance Production több éves alapos tervezés, gondos koordináció és lázas alkotómunka után hozta létre a produkciót. Ez a kivételes musical nagy népszerűségnek örvend, ezt bizonyítják az ExperiDance a teltházas előadásai. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen az előadáson olyan legendás világslágerek szerepelnek majd, mint a „Trombitás Frédi, Régi Csibészek, Ezüst Eső, Petróleum lámpa, Ha én gél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány...”.

OMEGA MUSICAL po prvý
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: ExperiDance)

Hlavní interpreti/Szereposztásunk:

Kriszta: Békefi Viktória

Trombitás Frédi: Sánta László

Anya: Füredi Nikolett

Apa: Tóth Sándor

Hold/Portás: Janik László

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu