Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ohúril aj dojal: Pozvanie tohto hosťa Adela rozhodne nemôže ľutovať

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Šimon Fortuna)

Najlepší diel, aký si pamätajú? Husľový virtuóz Filip Jančík prijal v uplynulý pondelok pozvanie Adely Vinczeovej do talkšou Trochu inak. Podľa reakcií divákov v sále, ktorí mladého hudobníka odmenili standing ovation, sa dá povedať, že boli z Jančíka nadšení.

V médiách sa už objavila informácia, že inšpiratívne večery so zaujímavými hosťami a Adelou Vinczeovou v priestoroch Slovenského národného divadla končia. Preto neexistuje pre najlepšiu slovenskú moderátorku lepšia bodka, ako návšteva hudobníka, ktorý chystá 16.6. špeciálny nočný koncert na Bratislavskom hrade.

-- UPDATE --
Fantasický Filip Jančík vypredal dva koncerty na hrade a pre veľký záujem pridal tretí, jedinečný nočný koncert - 16.6. Vstupenky na tento magický večer plný filmovej hudby nájdete na Predpredaj.sk

Zabávačská chémia bola medzi 26-ročným umelcom a čerstvou držiteľkou už šestnástej sošky OTO prekvapivo veľmi dobrá. Jančík tak ochotne rozprával o svojich začiatkoch, vývoji kariéry, ale aj o tom, kde všade sa mu už podarilo vystupovať počas krátkej, no intenzívnej cesty za naplnením svojho sna.

Ohúril aj dojal: Pozvanie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tomáš Picka)

Hoci sa spomínaný huslista na každej šou zameriava na filmovú hudbu, okrem nej divadelnému publiku zahral inštrumentálnu verziu skladby Čerešne.

Ak ste pondelok v SND premeškali, pozrite si talkšou Trochu inak vo vysielaní Dvojky 26. apríla o 21:30.

Ohúril aj dojal: Pozvanie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Šimon Fortuna)

Kým sa Adela presúva do pyramídy Slovenského rozhlasu, vy si môžete kúpiť lístky na Filipovu šou na Bratislavskom hrade na Predpredaj.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu