Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Poďme žiť svoj život zdravo, uvedomelo a zodpovedne

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: farmi-profi.sk)

Organizátori Psychosomatickej konferencie – Vedomé zdravie si dali za cieľ vytvoriť program, v ktorom účastníci – odborná i laická verejnosť – nájdu odpovede na otázky, na ktoré moderná, západná medicína nevie odpovede, alebo ich nerieši.

Čo je príčinou vzniku ochorenia? Prečo danú chorobu preberáme od svojich predkov?
Môže za to genetika? Nezdravý životný štýl? Čo sa ešte za tým všetkým skrýva?
Naozaj je všetko iba v hlave, ako sa v poslednej dobe mnohé debaty končia?
Komu máme veriť? Ako získať tie správne presvedčenia? Ako nájsť svoju vlastnú cestu?

Ak vás zaujímajú odpovede na vyššie uvedené otázky, určite si nenechajte ujsť  Psychosomatickú konferenciu – Vedomé zdravie, ktorá sa uskutoční 21.-22.3., od 9:00 do 17:00hod. v DK Zrkadlový háj v Bratislave.

MUDr. Jarmila Klímová, odborná koordinátorka konferencie, sa psychosomatikou zaoberá vyše 20 rokov. Tvrdí, že „Ozdravný proces je skúsenosťou, zážitkom, poznaním a vývojom súčasne. Telo nemôže ochorieť bez príčiny, je len projekčnou plochou vedomia. Je ako premietacie plátno, ktoré samo o sebe nemôže vytvárať žiadne obrazy.“

5 aspektov zdravia a psychosomatického liečenia

Poďme žiť svoj život
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: farmi-profi.sk)

Prečo organizátori zvolili názov Vedomé zdravie? „V poslednej dobe, akoby to slovo „Vedomé“ zažívalo veľký boom. Život je výsledkom rozhodnutí, ktoré robíme neustále, niekedy vedome, mnohokrát nevedome. A nie vždy sú naše presvedčenia v súlade s konceptom zdravia v zmysle bio-psycho-socio-sprirituálno-energetického systému.“

Preto odhaliť (zvedomiť) a následne napraviť chyby v programe môže byť pre nás kľúčové a zdraviu prospešné. Práve táto konferencia by mala návštevníkom priniesť odpovede nielen na otázky uvedené na začiatku článku.

Viac info na www.vedomezdravie2019.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu