Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Mojito Snina fest 2007: Najvýchodnejší festival na Slovensku!

Minulý rok sa Snina výborne zabávala
Minulý rok sa Snina výborne zabávala

SNINA - Už budúci piatok štartuje 5.ročník jedného z najväčších letných hudobných dvojdňových festivalov na východnom Slovensku v krásnom prostredí Sninských rybníkov, neďaleko Sniny.

Mojito Snina Fest 2007 prináša v piatok 17-teho a v sobotu 18.augusta neopakovateľnú atmosféru a absolútnu slovenskú hudobnú špičku, ktorú tento rok reprezentujú: Robo Grigorov, IMT Smile, Zuzana Smatanová, Peter Cmorík, Hex, Desmod, Gladiator a ďalší.

Navyše na jednom pódiu spája festivalový program opäť Roba Grigorova a IMT Smile a to môže znamenať ďalšie nečakané hudobné predstavenie, aké zažili naposledy návštevníci Up Šírava Festu na Zemplínskej Šírave.

Pre návštevníkov festivalu je pripravených niekoľko noviniek: vstup autom do strediska Rybníky a parkovanie zadarmo, kyvadlová doprava z mesta Snina k Sninským rybníkom, posilnenie vlakových spojov na trase Humenné-Snina a späť, infraštruktúrou vybavené stanové mestečko priamo v areáli festivalu vo vyznačenej lokalite-zadarmo atď.

Cena vstupenky na 2 dni v predpredaji 149,- Sk bude v deň festivalu zvýšená o rovnú stovku. Navyše pri zakúpeni vstupenky v predpredaji dostanete zadarmo ku každej vstupenke CD Festivalové hity. Deti do 130 cm a telesne postihnutí majú vstup voľný.
Viac info na: www.sninafest.sk>>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu