Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

HALLOWEEN BLUES V BRATISLAVE

HALLOWEEN BLUES V BRATISLAVE Zobraziť galériu (3)
HALLOWEEN BLUES V BRATISLAVE

Príďte si zabluesniť do známeho hudobného klubu Hlava 22 v Bratislave, kde sa vo štvrtok 31. októbra uskutoční špeciálny bluesový večer s Filip Puchert Bandom a duom Ľuboš Beňa & Bonzo Radványi. Bluesnenie Live - Blues s prímesou rocku, country, jazzu a štipky Halloweenu.

Bonzo Radványi Veterán slovenskej bluesovej scény – spevák a hráč na rezofonickú gitaru vyhlásený za Bluesmana roka 1996. Spolu so skupinou Blues Mother-In-Law získal Výročnú cenu za prvé koncertné CD v histórii slovenského blues. Vo vysielaní Rádia Devín uvádza svoju reláciu Bluesnenie. Zakladateľ a výkonný riaditeľ medzinárodného hudobného festivalu Dobrofest Trnava. V roku 2013 reprezentoval Slovensko na súťaži “European Blues Challenge” vo francúzskom Toulouse.

Ľuboš Beňa Spevák a hráč na rezofonickú gitaru v štýle tradičného blues z Mississippi. Ako prvý bluesman v histórii Slovenska hral a nahrával na juhu USA. Držiteľ ocenenenia Objav roka 2001, Bluesman roka 2004 a Bluesman roka 2008 a zakladateľ koncertného cyklu a festivalu Hudba v Meste v Skalici. V roku 2012 a 2013 reprezentoval Slovensko na súťaži “European Blues Challenge” v Berlíne a francúskom Toulouse a prebojoval až do semifinále najväčšej svetovej súťaže ”International Blues Challenge 2013″ v americkom Memhise. Ako “predskokan” hral legendárnemu Johnny Winterovi na jeho koncerte v Českej republike.

Filip Puchert Mladý bluesový harmonikár a spevák, ktorý vyrastal na Kube a teraz býva v Ivánke pri Dunaji. Vyštudoval klasickú gitaru u pána Františka Grófa a na ústnej harmonike sa naučil hrať ako samouk počúvaním nahrávok Little Waltera a Boboša Procházku. Používa diatonické aj chromatické harmoniky Hohner a mikrofóny Green Bullet rôznych značiek. Jeho hudobný záujem je veľmi široký a siaha od bluesu až po latino. Jeho hlad po bluesovej hudbe vyústil do založenia vlastného “Filip Purchert Band”, s ktorým hrá vlastné i prebraté bluesové skladby vo vlastnom aranžmáne.

Štvrtok, 31.10.2013 od 20:00 hod., Klub Hlava 22, Bazová 9, 821 08 Bratislava.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu