Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Katka Knechtová strávi dovolenku na Havajských ostrovoch

Katka Knechtová
Katka Knechtová

BRATISLAVA - Pauzu si však dopraje až potom, ako uzavrie letnú festivalovú sezónu a fanúšikom ponúkne nový singel z albumu Tajomstvá.

Počas letných prázdnin sa Katka Knechtová len zriedkavo zdržiava doma v Prešove. Pravidelne križuje Slovensko a Čechy, túto sezónu vyskúšala dokonca aj Rakúsko, aby aj so svojou skupinou potešila čo najviac priaznivcov. Tí ju už mohli vidieť na festivaloch na Šírave, na Sázave, v Lokti, Martine či v Skalici, v priebehu najbližších týždňov vystúpi Katarína aj v Aši (18. 8.), v Kozloviciach u Přerova (25. 8.) alebo vo Veľkom Šariši (1. 9.).  Po dvoch rokoch sa na samostatnom koncerte predstaví aj v Prahe, v tamojšom Paláci Akropolis bude mať koncert 21. septembra, no a koncom septembra (29. 9.) si na veľkej Jack Daniels Party v bratislavskej Inchebe zaspieva nielen so svojou skupinou ale aj spolu s IMT Smile.

Na budúci mesiac si naplánovala aj premiéru novej skladby z albumu Tajomstvá, po balade Zmier svetlo s tmou to bude tentoraz rýchla pieseň Zločin.

Október bude pre Katku konečne oddychový. V minulých rokoch dovolenkovala v Thajsku, túto sezónu sa rozhodla prvýkrát navštíviť Havajské ostrovy. „Pobudnem tam asi tri týždne a budeme hlavne cestovať, takže uvidím aj ostrov Kauai aj Maui a aj Big Island,“ hovorí. Neplánuje teda relaxovať ležaním na pláži, práve naopak – chystá sa dokonca aktívne venovať aj jóge.

„Bola to náhoda. Na Havaj sa chystala moja fitness trénerka, bude tam vraj nejaký seminár o jóge. Spýtala som sa jej, či ma nevezme so sebou a ona súhlasila. Bude to ale asi občas dosť divoké – spať vraj budeme v stanoch, neskôr v bungalovoch, nebudeme sa vôbec pohybovať v turistických oblastiach. Pôjde skôr o duchovnú cestu. Viac poviem, keď sa vrátim,“ dodáva s úsmevom.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu