Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Očakávajte elektrizujúcu noc, pozýva do Košíc Parov Stelar Band

Open Air Festival Music City Košice 2012
Open Air Festival Music City Košice 2012 (Zdroj: musiccitykosice.sk)

KOŠICE - Open Air Festival Music City Košice 2012 prinesie 17. – 18. augusta do metropoly východu exkluzívne podujatie, ktoré v priebehu dvoch dní ponúkne dvadsaťosem hodín skvelej hudby. Jednou zo záruk nadštandardného hudobného zážitku bude aj unikátne elektroswingové teleso Parov Stelar Band kombinujúce kvalitný house, elektro, drum and bass s jazzom a swingom v štýle 20. až 40-tych rokov.

Frotmenom rakúskej zostavy talentovaných muzikantov je Marcus Füreder z rakúskeho Linzu, pre fanúšikov kvalitnej nekomerčnej hudby známy pod pseudonymom Parov Stelar. V roku 2003 založil vlastný label Etage Noir Recordings a o rok na to sa na klubovú scénu katapultoval s náložou KissKiss (EP) a albumom Rough Cuts. Ďalšie albumy Seven and Storm a Shine boli už pre neho vstupenkou medzi uznávanú DJ-sku elitu. Medzi silné elektroswingové vypaľovačky patria  Matilda, On My Way, či Night In Torino. „Na našom traileri k turné k albumu The Princess jedna žena o nás hovorí „Takto by som definovala muziku'', čím sa cítim určite poctený,“ komentoval vzťah medzi kapelou a fanúšikmi Marcus Füreder, pričom nezabudol pripomenúť ani atmosféru počas koncertov na Slovensku. Podľa jeho slov boli všetky tri akcie u nás úžasné, preto sa už Košíc nevie dočkať. „Na Slovensku sme sa vždy stretli so skvelým publikom. Presne viete, ako pripraviť správnu náladu počas celej noci, z čoho má zážitok aj kapela. Preto sa môžete tešiť na silnú live šou s množstvom nových piesní z nášho posledného albumu The Princess. Očakávajte elektrizujúcu noc!“ zdôraznil Parov Stelar.

Piatkovú DANCE Arenu rozpáli ako prvá Viktoria Metzker. Sexi playmate of Hungary 2007 inklinovala k hudbe od malička, keď v detstve navštevovala hodiny baletu a latinsko-amerických tancov. Úraz v 16-tich však jej sľubnú kariéru stopol, no Viktoria sa zastaviť nedala a jej pamätným výkonom bola účasť na talentovej súťaži, ktorú vyhlásil CKM man´s magazine a televízna stanica Viva Music, kde v konkurencii sto päťdesiatich krások obsadila 9. miesto. V roku 2007 si ju pod patronát vzal DJ Junior. Postupne ju zasvätil do tajov house music a dnes na vlnách maďarského rádia moderuje reláciu Ministry of Sound so 100-tisícovou počúvanosťou. Kombinácia sexappealu a nadania mixovať v štýloch house, tech house a progressive ju nominovala nielen na všetky prestížne party v Európe, ale obdiv si získala aj v Kanade, USA, Brazílii, či Austrálii. „Som rada, že sa stretneme na jednej z najlepších akcií na Slovensku. Príďte s nami zažiť skvelú party, určite sa spolu výborne zabavíme. Obrovskú dávku energie mám pripravenú pre všetkých, preto sa teším na plnú STEEL Arenu, ktorá síce slúži hokejistom, ale v piatok vám nebudú prechádzať zimomriavky po chrbte z ľadu, ale od mojej šou,“ dodala s úsmevom Viktoria Metzker. 

Line up Music City Košice 2012:

Piatok (17. august), pred STEEL Arenou: 17.30 Marián Čekovský Band, 19.00 Para, 20.30 Parov Stelar Band. DANCE ARENA: 22.00 Viktoria Metzker, 00.00 The Discoboys, 02.00 Peetboy.

Sobota (18. august), pred STEEL Arénou: 16.00 LeRa, 17.30 Peter Bič Project, 19.00 IMT Smile, 20.30 Kosheen. DANCE ARENA: 22.00 Martin Haberland, 00.00 Silicone Soul, 02.00 Lucca.

Lístky na Open Air Festival Music City Košice si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal. Viac informácii získate na www.musiccitykosice.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu