Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

USMIEVANIE pre deti z detských domovov

USMIEVANIE pre deti z detských domovov
USMIEVANIE pre deti z detských domovov

Bratislava, SODA gallery – Od kúpeného trička k návratu detí z detských domovov do rodín. To je myšlienka, ktorú si osvojili mladí slovenskí výtvarníci, ktorí sa zúčastnili projektu USMIEVANIE. Každý pripravil návrh na potlač trička. Všetky návrhy majú jednotný motív a tým je „úsmev“. Umelci tému interpretovali rôzne a vznikla tak atraktívna kolekcia originálnych tričiek.

Uvedenie tričiek do predaja bude spojené s vernisážou a výstavou tričiek v SODA gallery. Na stránke www.usmievanie.sk si budete môcť kúpiť tričká a podporiť tak Spoločnosť Úsmev ako dar. Celý zisk z predaja tričiek teda poputuje na pomoc deťom z detských domovov a na návrat týchto detí do rodín, či už náhradných alebo svojich, biologických. O konkrétnych projektoch sa dozviete na stránke www.usmev.sk.

Zoznam mladých slovenských výtvarníkov, ktorí sa zúčastnili projektu USMIEVANIE: Katarína Janečková, Andrej Dúbravský, Kristína Mesároš, Lucia Dovičáková, Dávid Demjanovič, Jarmila Mitríková, Erik Šille, Ivana Šáteková, András Cséfalvay a Lucia Tallová.

Vernisáž, na ktorú ste všetci pozvaní, sa uskutoční 24. 11. 2011 o 18.00  v SODA gallery na Zámockej 34 v Bratislave. Výstava potrvá do 9. decembra 2011.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu