Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ondřej Vetchý vezie do Štúdia L+S Veľkú zebru

Ondřej Vetchý vezie do Štúdia L+S Veľkú zebru
Ondřej Vetchý vezie do Štúdia L+S Veľkú zebru

Populárny český herec Ondřej Vetchý bude v nedeľu 6. novembra hosťovať v bratislavskom Štúdiu L+S. Spolu so svojimi kolegami z pražského Divadla Palace uvedú komédiu o nenapraviteľnom sukničkárovi s názvom Velká zebra aneb Jak že se to jmenujete.

Hlavný hrdina komédie Christian trpí  "chorobou". S každou ženou vydrží len chvíľu. Bol ženatý s Gisele, ale po čase naňho padla hrôza a pocítil neprekonateľnú potrebu utiecť. Aby svoje svedomie aspoň čiastočne utíšil, uzavrel v prospech svojej ženy vysokú životnú poistku a predstieral, že sa na rybách utopil. Tento trik úspešne použil v živote dvakrát a práve sa ho chystá zrealizovať po tretí krát. Tento krát mu ale osud postaví do cesty problém v podobe priateľa z detstva, ktorý ho spozná podľa náhodnej fotografie v novinách a navštívi ho. Christian, ktorý mal vždy všetko dopodrobna naplánované, musí zrazu improvizovať a k svojej hrôze sa ocitá tvárou v tvár so svojimi „vdovami“ a novou snúbenicou.

Premiéra francúzskej situačnej komédie sa uskutočnila v Paríži v roku 1968 a pre veľký úspech ju natočila aj francúzska televízia. V Prahe vznikla v réžii Petra Palouša.

V bratislavskom Štúdiu L+S sa diváci okrem Vetchého môžu tešiť aj na ďalších skvelých českých hercov – Kateřinu Hrachovcovú-Herčíkovú, Jaromíra Dulavu a ďalších. Vstupenky sú v predaji.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu